Min "resa" med dagböcker och bloggar.

När jag var ganska liten (fast tillräckligt stor för att kunna läsa och skriva) så funderat jag ibland på att skriva dagbok.  Jag provade väl några dagar. jag hade ett block med A4 papper. Jag minns inte vad jag skrev, men jag minns att det var för tråkigt så jag bara sluta. Jag tog upp det där igen. Jag var ändå fascinerad av grejen med att skriva dabok. Fundera tillbaka på vad som har hänt och skriva ner det. Sortera livet lite liksom. Jag tog fram de där blocket några gånger till. En gång såg jag en film på tv. Ganska dålig egentligen, men tjejen som hade huvudrollen skrev mycket. Typ dagbok på en skrivmaskin i den filmen. Hon satt upp flera timmar om natten och skrev. Jag blev inspirerad och blocket med A4 papper åkte fram igen. Tyvärr var det för tråkigt även denna gången så efter några dagar slutade jag igen. Detta hände en gång till som jag minns. Jag såg en interljuv med Per Gessle. Han berättade att han hade minsann skrivit dagbok i över 10 år. Varje dag dessutom. Jag har mitt liv väl sorterat sa han. Jag blev såklart inspirerad ännu en gång av någon annan och jag tog fram blocket igen.
 
Inget förändrades. Det var bara tråkigt så jag slutade igen. När jag spelade pingis så kom en tränare i klubben på att vi alla skulle börja skriva träningsdagbok. Jag var positiv till en början. Min tränare sa att vi fick skriva precis vad vi vill för det var bara vi själva och han som skulle läsa det. Det kunde tex va om det var någon i gruppen vi inte gillade att träna med för att ... Eller så kunde det vara om vi tyckte något inte var bra, eller va bra  under träningen, typ så..  Jag började med de där, men man spelade ganska mycket pingis flera gånger i veckan och lägg därtill tävlingar nästan varje helg. Pingis var livet, nästan allt som gav mitt liv en mening.  Det blev såklart för tråkigt att sitta hemma på kvällarna och skriva i den där boken. Jag slutade med att skriva de nästan omgående och jag tror många andra av mina klubb kamarater gjorde det också. Jag hörde aldrig något från min dåvarande tränare  om denna bok. Det glömdes liksom bort och ingen brydde sig väl egentligen om det.

Blogga? Nu är vi på detta med blogg. En slags dagbok även detta. Block och penna var aldrig något som var roligt. Jag bara tröttnade med en gång ju. Skulle det vara annorlunda att blogga? Jag startade en blogg för några årsen. 2006 tror jag jag skrev mina första inlägg på en blogg. precis som förut så tröttnade jag på att skriva och slutade. Jag provade igen, men slutade.. Det gick en tid och så tänkte jag att nu ska jag blogga länge. Även om det känns tråkigt så ska jag hålla på ett tag. Ge det en chans nu liksom. Jag bloggade nog i typ 8 månader. Sen var vi där igen. Jag såg liksom ingen mening med de. Det var bara tråkigt. Jag mådde inte så bra under några perioder. Blogga om de gjorde jag och det kändes bara tråkigt att skriva om hur dåligt man mår. Jag slutade och tänkte jag ska inte börja igen.

Det gick en tid och jag kände ändå att jag vill blogga. Jag startade då denna bloggen. Jag raderade ut min gamla blogg och körde på denna istället.  Nu tycker jag att detta är roligt. Men jag skulle först sluta med några dagböcker och bloggar innan detta blev roligt.  Såhär såg mitt första inlägg ut på denna Danneblogg som än idag lever vidare:
Decenber 2008
Det fanns så mycket på min förra blogg som jag bara vill glömma. 
Gamla minnen och skit, så jag börjar om på nytt !




Välkommen till min nya blogg !









Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE