Slappat framför teven.

Har haft en bra ledig dag. Jag har fått mycket gjort. Jag har hunnit med allt som jag ville få gjort när jag vakna i morse. Riktigt nöjd. Några timmar nu under denna kväll har jag faktiskt suttit och tittat på tv. Jag brukar inte titta så mycket (sitter ju mest här och surfar) Men ikväll kom jag liksom på hur skönt det kan vara att bara sitta och slappa framför teven och leva sig in i det som visas där och släppa alla andra tankar som man går och grubblar på.

Skrev ju lite om radio igår och hur bra de var. Ikväll hyllar jag teven, men jag älskar såklart radio också. Nu ska jag slappa på ett annat sätt nämligen i sängen med en bok. Sen sova.





Fan från Norrland
02 February, kl. 01:13 | Blogg;

Hej Danne! Jag undrar vad du brukar roa dig med vid dumburken. Är det andra bloggar som gäller? kanske videoredigering, eller slö-tittande på Youtube? Skulle vara trevligt om du kunde göra ett videoinlägg om vad du har för dig vid datorn.



MVH ett Dannefan!

Rebecca
02 February, kl. 10:39 | Blogg;

Tjena Danne!



Visst är det skönt att våren börjar närma sig! Tyckte att matlådan du åt förra veckan såg jättegod ut! mums! Blir du inte inspirerad av alla goda maträtter du kommer du slänga ihop i ditt nya kök?! Du ska få en länk av mig som jag tycker du borde kolla in! Där kan du bygga ditt kök i datan!



http://www.ikea.com/ms/sv_SE/rooms_ideas/splashplanners_kitchen.html



PS. Hoppas att du inte tog illa upp över min teckning på dig. Jag blev så förtjust över din glädje över alla semlor du åt förra tisdagen! Själv åt jag ingen, jag är allergisk! DS.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE