LCHF?

Det har varit mycket prat om batningsmetoden LCHF. Cicci Wallin lades in på sjukus och läkarna vad jag förstår trodde att det kunde bero på just att Ciccihåller på med LCHF, men man visste inte. Katrin Zytomierska var med i debatt på tv4 och väckte starka känslor när det gäller detta med LCHF. Debatten har ju fortsatt kan man lugnt säga efter detta.
Jag gillar Katrin! Det vet ni sen tidigare. Hon har en "käft" och hon är "vass". Jag är helt övertygad om att mycket av det hon säger och gör beror på att hon vill liksom marknadsföra sig själv. Det är hon bra på och det vet hon själv om. Vad det gäller LCHF tycker jag det verkar svårt att veta om detta kan vara farligt eller inte? Jag tror att detta är väldigt individuellt från person till person. Vi människor är inte stöpta i samma form. En klyscha, men så är det väl?Min uppfattning är att det finns säkert personer som detta kan vara farligt för, men det finns säkert personer där detta med att köra LCHF kost funkar skitbra. Vi är alla olika och kroppen reagerar olika. Vad jag har fattat när det gäller LCHF kost så verkar det ju vara bra råvaror och mår ju säkert inte kroppen dåligt av. Men det finns säkert människor som måste få i sig mer än bara de som LCHF metoden står för. Detta är min högst personliga uppfattning. Vi är olika och vi reagerar olika på de. Precis som med mycket annat. Vad Katrin tycker det råder det ju ingen tvekan om.
http://www.finest.se/Katrin





Thomas
02 February, kl. 01:36 | Blogg; http://dakkster.wordpress.com

http://traningslara.se/pastaendet-att-insulin-gor-dig-fet-ar-en-stor-fet-logn/



Argumenten bakom LCHF grundar sig i forskning från senast 70-talet som sedan dess har motbevisats många gånger om, men detta nämner aldrig LCHF-förespråkarna. LCHF-metoden är inte på något sätt bättre än någon annan bantningsmetod. Man kan likaväl käka en lågfettsdiet så länge man håller samma proteinintag. I slutändan är det alltid första termodynamiska lagen som gäller: Förändring i energinivå = kalorier in - kalorier ut. Sen är det väl mest en psykologisk grej för alla som förespråkar diverse bantningsmetoder/dieter. Funkar det för en som en psykologisk upphängning är det väl bra, men att man går ner i vikt beror inte på någon LCHF-mirakelmetod. Det är bara för att man förbränner mer kalorier än vad man tar in i kroppen. Traningslara.se bevisar det med massor av modern forskning.

Thomas
02 February, kl. 01:37 | Blogg; http://dakkster.wordpress.com

För övrigt är Katrin Zytomierska helt dum i huvudet och inget annat än en drama queen. Att hon är bra på att vara drama queen gör henne bara till en effektiv bloggerska, inget annat. Det hon säger är ofta fullständigt intelligensbefriat och fritt från fakta och sunt förnuft.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE