Detta kan vi ju ta om och om igen

Jenny P:


Men folk tröttnar på att läsa om de inte får svar på sina funderingar. Saken blir ju inte bättre av att du beter dig arrogant heller. Bloggen blir dynamisk och levande genom kommentarerna. Om du bara ignorerar dem försvinner en stor del av nöjet med att läsa. Glöm inte att bloggen inte är värd mycket alls utan läsare, så du borde ta till vara på de du har!


Mvh

Jenny P







Alberta
02 February, kl. 16:51 | Blogg;

Det handlar ju inte om att svara på precis ALLT. Det är bara tråkigt att ens bry sig om att lämna kommentarer om du struntar i det. Varför ska man anstränga sig då?

Anonym
02 February, kl. 18:03 | Blogg;

Varför svarar du inte på Alla frågor? ;))



Skämtade förstås bara, din blogg är skitbra!

Thomas
02 February, kl. 21:41 | Blogg; http://dakkster.wordpress.com

Återigen, anledningen till att folk frågar om andra saker än vad du bloggar om är för att just nu finns det bara tre sorters inlägg som kommer om och om och om och om igen.



"Danne tränar"

"Danne ältar köket och sparandet för 13523522341623412:e gången"

"Danne ska till jobbet eller har jobbat"



Sen kommer det något random bildinlägg eller de extremt sällsynta inläggen då du öppnar upp liiiiite om vad det annars är som försiggår i ditt liv.



Variation, Danne! Det blir mer intressant för läsarna och det får dig att utvecklas, eftersom du kommer att tänka i lite annorlunda kreativa banor. Kom igen nu :)

Bengt Rudqvist
02 February, kl. 21:52 | Blogg;

Tjena Danne,



Varför publicerar du inte alla kommentarer?

P
02 February, kl. 00:25 | Blogg; http://skyskrapor.blogg.se/

Ha en frågestund? Så kan du själv välja vad du svarar på och göra ett inlgg av det så ser alla svaren=du kanske får mindre frågor om samma saker i framtiden! :) win-winsituation för både danne och läsarna! :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE