Får liksom ta en dag i taget.

Jag har mina drömmar, planer och målsättningar. Men det har aldrig varit så ovisst med så mycket som känns för mig just nu. Vad vill jag, hur kommer det att bli och vad kommer jag att egentligen göra ? Framtiden känns oviss och det bästa jag kan göra är att ta en dag i taget. Att planera tex på 8 månader framåt känns totalt meningslöst för jag vet inte hur allt ser ut då.
 
Jag är inne i en sån här grubblar period. I några dagar har jag tänkt mycket på en person och det gör jag väl fortfarnde och jag tror att jag kommer att grubbla och tänka mycket på henne ett tag till. Det känns liksom som har henne inom mig. Det finns plötsligt bara en annan människa i kroppen. Jag går runt och gör det jag ska göra, men tankarna är bara just på en helt annan människa. Undra hur länge jag kommer att befinna mig i den "bubblan"?

När det gäller sparandet av pengar och planer på ett nytt kök så finns det mycket som jag inte känner mig säker på. Det som känns ganska lugnt  är att jag kommer nog att fixa  dom 50 000 kronor som jag har tänkt att använda till ett nytt kök. Jag bör klara att spara ihop dom pengarna och målet är att ha dom om 4 månader. Slarvar jag inte för mycket så ska det kunna gå.

De jag ändå känner mig osäker på det är om jag verkligen ska renovera köket? Kanske går det inte att förvandla köket så som jag vill ha de? Jag har ingen erfarenhet av renovering och jag kan ingenting, men jag har mycket idêer på hur detta ska se ut när det är färdigt. Det är bara de att jag vet inte om alla mina planer   är praktiskt möjliga att genomföra. Köket är ju inte så stort och det kanske finns annat man måste ta hänsyn till som jag inte har tänkt på just nu. Det andra som jag egentligen inte vet nu det är ju att kanske är det ändå så att detta kommer att kosta mer än 50 000 kr? Jag tvivlar på de, men som jag sa: Jag kan inget så dom planer jag har kanske gör att det helt enkelt blir ett högre pris på detta än vad jag tror? Blir de det så vill jag nog ta en funderar till om jag ska renovera köket eller inte. Alternativet då är ju dra ner ambitionerna och fixa så att 50 000 kronr räcker eller spara mer pengar om det är det som krävs för att det ska bli som jag vill. 

Ett annat alternativ är ju att renovera något annat. Jag vill ju totalrenovera hela lägeheten och jag har mycket planer med mycket annat än köket. Det känns just nu som det lika gärna kan bli något helt annat än just köket. Men jag vill i alla fall använda minst 50 000 kronor till lägenheten. Fast förutom drömmen om en totalrenoverad lägenhet och även nya möbler överallt så har jag ju en dröm om att bli skuldfri. Jag har ju ett bostadslån som jag  betalar av på varje månad. Det som är kvar är just 50 000 kronor. När jag har fått ihop dom pengarana så känns det ganska lockande att nollställa den skulden och sen är man skuldfri och min bostad är till hundra procent min. Ingen bank har då någon del av denna kaka om man säger så.

Ni märker hur det snurrar i min skalle, men jag får liksom ta en dag i taget och så får vi se hur det blir. Jag kämpar på och samtidigt går jag runt i min "bubbla".

 





Greta
02 February, kl. 21:58 | Blogg;

Vem är denna donna?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE