Nu är det svårt.

Jag har värsta snurret i huvudet nu! Varför skulle jag få se den där tv:n i affären förut. Precis en sådan som jag ville ha. Bra pris och jag har pengarna och mycket mer än så, men jag vet ändå inte. Jag vill inte bara fortsätta  som jag har gjort under sommaren och sätta "sprätt" på pengar. Jag måste vända på de lite. Naturligtvis har man kul när man bränner pengar, men jag har sagt till mig själv att jag ska kämpa på lite nu i 1-2 månader. Jag har i princip bestämt detta. Jag vill inte "röra" för mycket nu och ändra och sen tänka för att sen inte veta vad jag vill.
 
Men det är klart. Jag blev typ kär i den tv:n jag såg. Det är inte fel för det ingår ju i min dröm att byta ut möbler här hemma. Dit räknas ju även tv. Dessutom  om man flyttar så är ju tex en ny tv inte bortkastade pengar. Man tar ju tv:n med sig. Skulle man tex renovera köket och sen flytta så kan ju de kännas som en dålig affär. Fast man kanske får tillbaka pengarna vid en eventuell försäljning även om man har spenderat en massa pengar på tex ett nytt kök? Det jag menar är bara att om jag flyttar så får man ju med sig tv:n, men det är ju svårt att ta med sig hela köket vid en eventuell flytt.
 
Nu är jag där igen. Tänker för mycket. Ibland önskar jag att jag var en person som bara var lite mer spontan och bara "körde" på och gjorde vad som helst utan att tänka. Men det känns farligt och jag kanske är för feg eller inte f*n vet jag?
 
Tankarna är i alla fall många. Lösa bolån eller fortsätta mot att fixa alla pengar till ett nytt kök. Samtidigt vill jag gärna ta mig upp till Stockholm och bränna mycket cash innan året är slut. Traditiones makt är ju stor och känns viktig. Nu tänker man också på en  ny tv och jag funderar även på om jag vet vad jag vill. Jag vet vad jag vill, men inte när och i vilken ordning jag ska göra allt som jag vill få gjort. Ska jag bara köra på till min dröm är klar eller ska man ibland bara ta ett break göra något annat och sen börja om med resten? Tankar bara snurrar runt och jag kommer nog inte fram till någonting. Men det är på ett sätt bra för då gör jag nog automatiskt det enda rätta. Nämligen sparar mina cash ett tag till.
 
På ett sätt är det ju bättre att inga pengar ha. Man har ju då inte lika mycket snurr i huvudet om vad man ska göra med alla pengar. 
 

 
 





Ufolott
08 August, kl. 19:29 | Blogg;

Danne, nu är jag ruggigt besviken. Vad är detta för fläng med pengar hit och dit? Visa lite stake och spara ordentligt nu. FOKUS FÖR FAN!

Kram

Mange
08 August, kl. 19:59 | Blogg;

Kom upp till Stockholm så kör vi en helkväll!! I sammanhanget inte så dyrt och klart värt att komma iväg, göra nåt kul och träffa nya människor!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE