Det tar på krafterna.

 
Ska snart sova igen. Jäklar vad trött jag är. Det tar på krafterna att gå upp tidigt på morgonen. Det kan inte vara något annat som gör att jag känner mig sähär trött. Jobba går ju bra och det är lugnt. Jag gör inget speciellt när jag är hemma. Det jobbiga är bara att kliva upp, men jag biter ihop två dagar till sen kan jag sova på morgonen igen.
 
Jag mår lite bättre nu. Jag hade ju en period under min semester där jag inte mådde så bra. Jag kände mig tom och ledsen, men nu är det mycket bättre. Jag tänker inte så mycket i alla fall. Det är ju skönt att det har blivit som vanligt igen. Man har kommit igång med jobb och dom vardagliga rutinerna kommer tillbaka (om jag nu har några)
 
Jag har ändå börjat fundera på nästa semester eller längre ledighet kanske man ska säga. Jag har ju lite kvar att ta ut i år och jag ska fundera på lite när det ska bli av. Jag vill väldigt gärna åka upp till Stockholm i år. Några lediga dagar där vore fint. Det är ju lite av en tradition. Dom senaste åren har det blivit minst ett besök per år. Får se hur det blir. Nu ska jag i alla fall sova igen. I morgon kör jag igen och då kanske det går lätt att ta sig upp ur den där sängen som man så gärna vill ligga kvar i på morgonen när klockan ringer.
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE