Nattblogg !

Det är mycket tankar som far runt i mitt huvud. Jag smälter fortfarande alla upplevelser från dagen sändningar från OS i London.
 
Men om man ändå ska släppa det för i natt så finns det ju mycket annat som jag funderar kring. Jag såg en sk tweet på Twitter där Andreas Weise skriver: "Stockholm i mitt hjärta" och så är det en ganska fin bild där man ser lite av Stockholm https://twitter.com/AndreasWeise.
 

Jag skulle mycket väl kunna skriva precis som Weise om jag hade bott i Stockholm. Jag skulle gärna vilja bo i Stockholm. Jag försöker ju åka upp en gång per år och när jag gör det så fullkomligt älskar jag Stockholm. Jag har ingen dröm om att bo där egentligen, men jag skulle ändå vilja. Fast det finns så mycket som är bättre med att bo kvar här där jag nu är och har mitt hem så någon dröm om att bo i den stora staden har jag inte, men jag åker såklart gärna upp. Får se om det blir något i år? 
 
 
 
 
Jag hade mer jag funderade kring, men vi tar det i ett annat inlägg. Kanske blir det redan i natt? Det finns en del författare som säger att dom brukar dricka alkohol och sen jäklar går det att skriva bra böcker. Funkar det när man bloggar också? Jag tvivlar och jag tänker inte prova.  Man skulle säkert få fart på fingrarna över tagentbordet, men man skulle nog skriva en massa saker som man sen skulle ångra djupt. Det finns mycket man inte ska kombinera med alkohol. Don't Drink And Drive är ju något man ska tänka på. Något man också ska tänka på om man vill slippa risken med pinsamheten efteråt är Don't Drink And SMS  och Don't Drink And Blogga. Dom två sista kan bli väldigt pinsamma det första blir både pinsamt och farligt, dessutom är det jävligt dumt. Don't Drink And Drive liksom...
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE