2012 08 31

Var på jobbet idag trots att jag är ledig. Dom bjöd på frukost idag. Bara att "tagga" dit då ju. "Gratis är gott" som man brukar säga. Jag kollade upp lite hur mycket ledighet jag har kvar. Det var lätt över en vecka och den ska jag ta ut vid något lämpligt tillfälle. Problemet är att jag har svårt att bestämma mig för när, var, vad och bla bla bla. Vad jag än tänker göra så har jag svårt att bestämma mig för vad jag vill, eller när jag ska göra vad. 
 
 
Varför ska man vara en person som tänker på precis allt? Det låter ju bra de där för man ska ju alltid tänka först och handla sen. Men jag tänker ju för mycket och det har på ett sätt känts bra. Men hur mycket ska man behöva känna att man måste fundera innan man faktiskt tar ett besluten och genomför dem. Det enda som förändrar något är ju just att fatta ett beslut och göra det.
 
Prata och tänka förändrar ju egentligen ingenting. Det kan göra att man känner sig bättre förberedd eller hittar inspiration, men bara  beslut förändrar. Men jag bara grubblar och grubblar och inte mycket känns säkert längre. Någon har sagt att man inte sak tänka för mycket och jag önskar jag kunde ta till mig av de lite mer. Allt hade kanske varit så mycket lättare då. Fast om jag hade gjort en massa saker utan att tänka då hade man väl funderat över varför man är en person som inte tänker efter först.
 
 





Calle
08 August, kl. 17:00 | Blogg;

Du behöver träna på att fatta beslut. Gör så här: nästa gång du tänker på något, så tvinga fram ett (rimligt) beslut istället för att tänka och tänka, sedan genomför du det.. prova! Det kan nog hjälpa dig..

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE