Ska nog bli skönt att komma igång.

Hoppas allt är bra med er. Helgen är igång och jag får passa på att njuta av den ordentligt för på måndag ska man vara igång som vanligt igen. Jobba, slita och få nya problem som man ska försöka hitta lösningar på. Undra hur mycket av alla dom problem som uppstår som egentligen är nödvändiga att bry sig om? 
 
På något sätt ska det ändå bli skönt att komma igång som vanligt igen. Komma igång med jobb måste jag ju förr eller senare göra. Även om jag såklart skulle vilja vara ledig lite till så är det ju ändå så att även om jag skulle vara de ett tag till så måste jag komma igång i alla fall inom snar framtid. Det blir nog bra att jag kommer igång redan på måndag?
 
 
 
Jag behöver ju inte bara komma igång med jobb utan det är ju det här med sparandet av pengar också. Under sommaren nu har det gått mycket pengar och jag behöver ju "bromsa" lite nu och komma igång med nytt sparande. Jag vill detta. 1-2 månader till får jag försöka kämpa på. Jag räknar med att kunna få loss mellan 20 000 och 25 000 kronor till som jag kan trycka in på sparkontot. Ca 2 månader av sparande krävs. Sen ska jag börja titta på hur jag ska ta min dröm vidare och komma närmare det slutgiltiga målet. Det kan bli att jag köper hem mer nya möbler eller så kanske jag typ tapetserar om i  sovrum, vardagsrum och hallen. Bolånet kanske jag löser. Det är väl dom möjligheterna som finns att fixa, men inte allt på en gång då såklart. jag måste välja något liksom... 
 
 
Jag skulle väl kunna göra en del nu också, men jag vill liksom komma igång först med allt. Känna att jag får undan pengar och jag är inne i allt efter denna semestern. Just nu känns detta rätt att göra. 
 
Jag mår lite bättre igen. Jag har ju i säkert en vecka eller nåt inte mått speciellt bra. Men jag måste bara försöka att rensa min hjärna från alla negativa tankar och försöka göra det bästa av allting. Mer kan jag ju inte göra. Det känns ändå bra att jag har bestämt mig för att fortsätta kämpa på med min dröm och det känns verkligen nu som jag kopmmer att göra det. Jag har under dom senaste dagarna fått lite ny energi och tänkt att nu jävlar kör jag igen. Jag ska fixa det jag drömmer om så jag sen inte behöver tänka på mina drömmar utan leva i dom istället.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE