Det är alltid något speciellt OS.

Jag är egentligen inte en kille som kollar så mycket idrott. Jag håller inte på något lag i tex fotboll och jag har svårt att bry mig alla resultat från idrottsvärlden som man kan ta in från alla möjliga håll. Jag bryr mig inte ofta, det är väldigt sällan i alla fall.
 
Men OS är något speciellt. Jag har idag suttit här hemma och hoppats och jag har blivit imponerad. Jag har imponerads av alla dessa idrottare som tävlar där i London. Denna dagen på OS har varit den mest dramatiska (tycker jag) såhär långt. Det är sällan jag bryr mig, men är det OS så blir jag berörd, imponerad och jag bryr mig i allra högsta grad.
 
Denna dag har det varit många Svenska lag som har haft sk måste-matcher. Det har varit vinna eller försvinna som gäller. Jag satt och kollade pingisen tex nu ikväll. Jag tycker Sverige gör en ganska bra match, men Tyskland som Sverige mötte är ju det bättre laget, på pappret och man visar ju detta även ikväll. Sverige var ju med bra i början. Jörgen Persson vinner mot Timo Boll och Per Gerell (PG) är ju nära att slå Dimitrij Ovtcharov i den andra matchen. Men det kändes ändå hela tiden som det var otroligt svårt på något sätt för Sverige att kunna vinna matchen. Man måste ju ha marginalerna "på rätt sida" om man säger så. Det hade inte Sverige denna gången.
 
 
Det är såklart synd att det inte blir mer pingis för Sverige i OS. Det känns lite tråkigt. Jag kände också mycket för  dom Svenska damerna i fotboll och handboll. Båda dessa lag var så nära idag att ta sig vidare, men marginalerna var inte på "rätt sida" och då är dom utslagna istället för att gå vidare. Det är också svårt att inte känna något för Lassi Karonen. Svensken missar medalj i single sculler och kommer på den där platsen som för den aktive oftast känn jäkligt tung, fjärde platsen. Jag kan erkänna att jag blir berörd. För man kan ju bara tänka sig själv om man har tränat mycket och länge för något och sen är det bara en placering eller någon futtig sekund eller nåt som gör att man känner sig misslyckad istället för lyckad. 
 
Det är bara i OS jag känner såhär. Man blir berörd och säkert också lite besviken ibland. Fast samtidigt är jag så glad att jag får se grymma idrottare i så många olika idrotter samtidigt. Jag är glad över att jag får uppleva spänning och dramatik och att jag kan känna de. Det är häftigt att tex se Roger Fedrer gör en helt sinnessjukt bra tennismatch och när han är klar och har vunnit så känner jag att jag har fått hur mycket upplevelser som helst. Det är också skönt att se att Tessan tar sig vidare till final på 50 meter frisim och att hon har marginalerna på sin sida.
 
http://www.svt.se/os/
 
Hoppas Tessan bara tar en medalj nu ! Jag vill verkligen detta!  Hade det inte varit OS hade jag inte brytt mig, men det är något speciellt med just ett OS. Idag tycker jag det har varit den klart häftigaste dagen ! I alla fall för mitt inre. Det är svår slaget om man tänker på all den spänning och dramatik som jag har fått uppleva. Jag är så glad för alla upplevelser som detta ger mig. Jag sitter bara hemma i soffan och upplever, men det är ändå så häftigt! Det häfigate är kanske att det kommer mera.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE