Måndag (2017 04 03)

 
Ny vecka och nya tag. Jag hoppas jag orkar. Man får ta det lugnt och vara i nuet så ska det nog funka.
 
Nu under morgonen har jag grejat lite med mina vardagliga saker. Vika tvätt och så. Jag har lite ärenden att uträtta på stan. Får göra det om någon timme när typ alla affärer har öppnat
 
I eftermiddag är det jobb som gäller. Bara denna veckan har jag jobb under 6 dagar. På min lediga dag ska jag åka till Stockholm. Nästa vecka har jag bara jobb 4 dagar. På en av mina lediga dagar nästa vecka är det en tur till Stockholm som gäller igen.
 
Jag vill hinna greja med mitt vardagliga, jobba på får man ju göra och sen ska man göra lite roliga saker också. Dessutom händer väl massor av saker också som man inte riktigt har räknat med på förhand, och sånt ska man orka med att hantera också. 
 
Jag hoppas  att dom närmaste två veckorna nu kommer att kännas bra. Hoppas inte att dom blir så tuffa som jag just nu kan tänka att dom kan komma att bli. Jag får tänka på att ta en sak i taget och vara i nuet. Jag känner ändå en stor inre frid som betsår i att jag känner att jag gör precis allt jag kan för att allt jag gör ska bli så bra som möjligt. Jag behöver därför inte oroa mig eller efteråt tänka att jag har gjort så mycket fel, eller borde gjort så mycket annorlunda. Den känsla finns där att jag gör så gott jag kan. Mer kan jag ju aldrig göra. Dessutom behöver man ju inte göra allt perfekt. Att göra något bra är gott nog.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE