Jag försöker prioritera.

Jag tänker ofta nu på allt jag vill göra nu i år. Allt är inte klart. Jag har det på gång. I tanken har jag haft en hel del grejer som har snurrat i mitt huvud. Det gäller att omvandla det där till verklighet.
 
Jag försöker prioritera. Jag har tex några turer inplanerade tll Stiockholm under den närmaste framtiden. 3 st närmare bestämt. Vad jag ska göra i Stockholm vid dessa 3 tillfällen skiljer sig från gång till gång. Den första blir nog mysig, den andra blir fett cool och när jag tänker kring den tredje så tror jag att jag kommer att känna lättnad över att jag fixade alla tre resorna, fick gjort det jag skulle och att pengarna räckte. De är många tankar som far genom huvudet bara för dessa tre tillfällen. Jag har redan nu spenderat en hel del pengar och jag kommer att behöva spendera mer pengar. Jag måste prioritera vad jag "bränner" pengar på. Jag måste kanske vänta tills jag får in mer pengar. Hela tiden måste jag tänka på vad jag behöver fixa till varje enstaka tillfälle. Jag får inte fixa det för tidigt och inte för sent. Jag kanske också kommer på något mer också när någon resa tiill Stockholm närmar sig. Något jag inte har tänkt på innan och då får man ju omprioritera. När jag hamnar i ett läge att jag måste omprioritera, då är jag glad över att jag inte har haft för bråttom med att spendera för då kanske hela min grej faller på det.
 
Finns pengar till allt? Jag tror jag har eller kommer att få in pengar till allt jag verkligen vill göra. Till mina stockholmturer känns det lugnt. Och det finns väl någon mer grej av allt jag har på gång som också känns lugnt, men sen får jag vända, tänka och vrida lite. Jag känner att jag inte får komma på något nytt nu. Jag får avverka "Stockholm 3ggr". Sen får jag väl sätta mig ner och fundera på om det går att lösa mycket annat, av allt som jag tänker på att jag vill göra. Jag har lite sk apstinens på att göra mycket annat också. Mycket annat som liksom inte är så genomtänkt och planerat, utan mer spontant och naturligtvis också väldigt roligt. Fast jag kan ijte göra allt och dessa saker som jag bara kommer på mer för stunden och egentligen kan göra bara jag har någon ledig dag eller två, det får jag nog prioritera bort. Om jag kör på dessa grejer då faller något annat av allt som jag verkligen vill göra. Det känns som jag sabbar för mycket för mig själv, även om jag ibland vill vara mer spontan på att göra roliga saker också.
 
Det är verkligen inte lätt. Jag funderar vänder och vrider. Jag stöter på saker som hindrar mig i mitt grejande och fixande. Men jag ser också en och annan möjlighet. Det viktiga är väl att befinna sig i nuet. Det är i nuet som man faktiskt vet om man stöter på ett "hinder"eller får en möjlighet. När möjligheten finns då gäller det att ta den, fast man måste hela tiden ha i bakhuvudet att man ska göra rätt prioriteringar.
 
Det blir nog bra i slutändan. Det kommer säkert att finnas saker att fira framöver. Bara jag gör sånt jag vill göra och prioriterar rätt.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE