Söndag (2017 04 02)

 Jag har haft en lugn och avspänd dag. Jag har sovit mycket. Jag drömde en dröm där jag fick känslan efteråt av att om man iinte kan behärska sig själv så kan det få vissa konsekvenser som man inte vill ta. Jag fick någon insikt direkt när jag vaknade till. Lite otäckt, men ändå tänkvärt.
 
Jag har varit ute på en skön promenadrunda idag också. Jag tog samtidigt lite bilder på några hus och på en av vägarna som jag promenerade på. Jag gjorde detta mest för att kunna ha nåhgra bilder att lägga i n i detta blogginlägg.
 Det blev en runda på ca 6 km.
 
Annars har jag gått här hemma och småplockat lite med allt möjligt. Man röjer upp lite liskom. Jag har tvättstugan ikväll. Mycket tvätt har jag. Tur att det finns bnågot som heter tvättmaskin. Tänk vad jobbigt det skulle vara att tvätta med sina bara händer. Tvätta alla kläder själv liksom. Tack för att någon uppfann tvättmaskinen!
 
Imorgon börjar en ny vecka och den där tuffa perioden som jag för ett tag sedan skrev om börjar imorgon. Jag har massor med busskörning nästa vecka, och när jag får ledig så ska jag göra andra grejer. Helt ledig är jag inte en enda dag nästa vecka. Veckan därpå är det ganska mycket jobb också. Jag är då ändå ledig tre dagar, men på en av dom lediga dagarna ska jag göra en annan grej som precis som det jag ska göra nästa vecka är lite utöver det vanliga som jag typ gör var och varannan dag.
 
Jag har ju under en tid nu sagt att jag har en hel del roliga saker på gång. Nästa vekca ska jag äntligen börja göra lite av allt de som jag nu under ganska lång tid bara har väntat på att få göra. Lite nervös är jag. Har jag tänkt på allt osv.. Men det ska bli kul också.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE