Leva i nuet..


 

Snart dags att krypa i säng för min del. Jag skulle behöva greja lite med saker och ting, men nånstans så inser jag att jag är för trött och man behöver inte ta tag i saker och få allt gjort på en och samma gång. Om man sparar lite till morgondagen så slipper jag ju ha något annat att göra om ni förstår vad jag menar.

Dessutom föredrar jag att leva i nuet och just nu är jag trött och är man trött då är de bästa man kan göra att gå lägga sig. Så mycket som jag tänker på de där med att leva i nuet så vore de fan om jag nu inte kan göra de också. Jag vill inte oroa mig för framtiden. För jag tycker alltid att de är så att när man verkligen har problem så är de saker som händer i ens liv som man aldrig har tänkt ska kunna hända just mig. De man går och oroar sig för de händer förmodligen inte och om de nog förmodan skulle hända, de som man har oroat sig för då blir de ändå aldrig som har tänkt sig. Man blir dessutom snurrig i huvudet av att tänka på de jag just skrev några rader om. (Om att oroa sig)

De där var ett skäl till att leva i nuet. Du kan säkert komma på hur många som helst själv ! De som har hänt kan du inte förändra. Vad som kommer att hända i framtiden de kan du aldrig vara säker på. De enda som du egentligen vet de är de du har nu. Så ta vara på de du har nu för du har bara nu.

Lev i nuet.....

Nu är jag trött och då ska jag sova.

Kram..










Henrik
05 May, kl. 00:36 | Blogg; http://hennriksvensson.blogg.se/

hej, jag ska ge dig din första riktiga kommentar någonsin:):)

skoj va?:)



tänkte berätta att din blogg e underhållande:) faktiskt, hehe:)



ha en bra kväll

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE