Nej till euron - Ung vänster riktigt bra låt !

Igår var de Europadagen och jag kan inte påstå att jag fira de den. De finns kanske några som firar att vi en gång i tiden röstade nej till euron.

Jag minns tillbaka lite av den perioden. Jag hade ingen aning om vad jag tyckte. Och jag tror inte jag brydde mig om att sätta mig in i de heller. Jag minns att jag åkte bil ner till Göteborg och de var kanske en vecka in valet om ja eller nej till euron. Mannen som körde hade en väldigt klar bild över vad han tyckte och de ville han att jag skulle veta för han pratade inte om något annat under dom 10 milen ner till Göteborg.

Han var klar nej anhängare av euron och var man av en annan åsikt så blev han minst sagt förbannad. De gick reklamkampanjer i radion på löpande band där den ena kända politikern efter den andra var för euron. När han hörde detta så stängde han av radion i  vad jag uppfattade de som i ren protest. Samtidigt sa jag att jag inte visste och var för dåligt insatt i denna fråga så jag kommer att rösta blankt. När han hörde de blev han ännu argare och hade en lång predikan som jag aldrig trodde skulle ta slut..

Jag vet fortfarnde inte vilket som är bäst för Sverige och de tror jag inte någon kan veta. Jag vet personer som röstade ja till euron, men som idag skulle ha röstat nej om de var val idag. Jag skulle nog ha röstat blankt även idag, mest för att jag inte vet vilket som är bäst, men också för att jag inte ville rösta på de som min bilkollega tjatade på mig om dom 10 milen den där gången vi åkte till Göteborg.

Ni måste bara lyssna på denna låten ! Jag tycker den är jättebra  Så jävla nice ! Så jävla Nice !



Nej till euron - Ung Vänster Örnsköldsvik





Johanna
05 May, kl. 13:25 | Blogg;

Reflekterar videon din politiska ståndpunkt?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE