Tur att man är ledig.

Tur att man är ledig i morgon också hade väl inte varit så bra att köra i morgon om man säger så.
Lördag, Söndag däremot ska jag jobba så jag har inte sån tur så att jag får vara ledig fyra dagar i rad. Brukar annars kunna få in sånt där ganska bra genom att kompa ut eller ta en semester dag och sen vara ledig dagar före och efter. Men inte denna gång. fast jag är glad att jag har två dagar samanhängade ledighet. Kul när man kan sitta med kompisar och ta en jäkligt dyr pilsner i en förbannat dyr lägenhet om man tänker på vad  insatsen har  kostat.  Sen är ändå inte hyran billig. Så har min Kristi himmel färd kväll varit dom senaste timmarna. Innan de var jag ju ute på promenad i över en timme och så blev ett besök på favvorestaurangen.

Heter de kristi himmel färd eller kristi himmel färds? I min almenacka står de Kristi hmmelfärds dag ... En del säger Kristi"flygare" Själv vet jag inte riktigt. Jag tänker inte så mycket på vad de är för dag, men de är skönt att man blir lite extra ledig.









Andreas
05 May, kl. 01:40 | Blogg;

Andreas
05 May, kl. 01:42 | Blogg;

Hej, Kristi flygare säger jag, förstår inte riktigt vad du menar med dyr insats?

Danne
05 May, kl. 07:01 | Blogg; http://dannejohansson.blogg.se/

Dyr insats eller hög insats. Jag menar att lägenheten kostar nästan en 1 miljon kr att köpa och sen äe de ändå en hyra på nästan 10 000 kr

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE