Dom döper sin son till Daniel.

(Jag har frågat personen som skrev detta mail om jag får publicera de hon skrev plus mitt svar och de var ok )

Hej Danne !

Jag vill såklart tacka dig för världens roligaste blogg. Man skrattar mycket när man går in på din blogg. Du verkar vara en riktigt go kille med glimten i ögat. Jag och min sambo har precis fått tillökning. Till saken hör den att vi har bestämt oss för att döpa våran lille son till Daniel. Jag och min sambo funderade länge, men vi kom aldrig på något namn. De är verkligen inte så lätt att bara bestämma sig. Jag kikade runt på en massa mamma bloggar, men jag blev inte klokare för de. Sen gjorde jag ett knapptryck och kom in på din blogg. jag och min Sambo funderade och sen sa vi båda att den här Danne verkar vara en go kille. Sen bara vi bestämde oss för att de ska våran son också heta.

Detta är ingen märkvärdig historia, men man kan säga att du hjälpte oss lite med att bestämma namnet på våran lilla älskling. Ha de så bra och tack för en mycket underhållande blogg. Jag har bara en sak att klaga på ! De skulle vara kul om du bloggade oftare. Vi vill se fler inlägg om dagen ...

Annars är din blogg SUPER !

Kram Danne ! 

Danne - Tack så mycket för alla snälla ord .. Jag blir jätteglad när jag läser detta. Lycka till med eran lilla Danne i framtiden. Jag har försökt öka här på bloggen med att skriva fler inlägg i snitt per dag, men de är inte lätt att komma på något att skriva och de måste jag ju göra först innan jag knappar på tagenterna.

Ha de bra Kram....





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE