Go kväll !


Hej !

Ja då var de Freeeeeedag ! Jag har gjort sista arbetsdagen för denna veckan och de känns av många skäl väldigt skönt. Nu dröjer de ett tag innan jag behöver gå upp kl 03:30 varenda morgon. Jag har gjort så i princip hela denna veckan, men denna Lördag, Söndag och hela nästa vecka får jag sova ut.

Jag har samtidigt slitit hårt ute i löparspåret och i pingishallen och de känns rätt mycket framförallt i skallen i slutet av denna veckan. Att gå upp så sjukt tidigt och samtidigt träna hårt de tror jag får vem som helst att känna sig som ett "lik". Dessutom tog gårdagens matchpass väldigt hårt på psyket. Jag hade en sk mental prövning.

imorrn fortsätter jag att träna hårt. Vad de då blir då de får vi se ? Löpning, powerwalk eller cykel, vi får se ? Söndag lika dant. Efter helgen så tror jag att alla mina löprundor får vara slut om de inte någon mer dag då de blir riktigt riktigt fint väder, då kanske de blir någon mer löprunda.

Nästa vecka ska jag forsätta  att köra hårt med min träning, men då blir de mycket hänga på gymmet. Skönt ska de bli att dra igång de på allvar igen och de blir nog ganska mycket för jag får ju nästa vecka sova ut samtidigt som jag inte har någon pingis och då blir jag ju inte så splittrad i min träning utan jag kan koncentrera mig på gym till 100 %.








Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE