Arena Vänersborg

Jag fick en kommentar för några dagar sedan...


Andreas
Hej där, är en utflugen Vänersborgare som googlat på bloggare i Vänersborg, tycker din blogg är trevlig läsning, skulle va kul om du ville nämna nåt om arenabygget som verkar vara en het fråga där hemma, kul att få en uppdatering kring detta.





Danne : Jag är inte så insatt i de där så jag borde kanske låta bli att ha en åsikt om detta, men jag kan ju skriva lite fritt vad jag tänker om de i alla fall.


För de första så tycker jag de är ganska häftigt att de står en mäktig arena i denna ganska trista stad som Vänersborg kan vara. De finns arenor i andra städer också och jag tror att de kommer att byggas fler i andra delar av Sverige dom närmaste åren.

Vad jag förstår så har arenabygget kostad många miljoner. Mer än vad man har räknat med från början. Jag kan inte säga att jag som privatperson bryr mig om de. Jag kommer ju inte att märka av de i min plånbok direkt. De har jag svårt att tro.

Jag tycker de är häftigt att de händer något i denna staden och det är ett mäktigt bygge att bara stå och titta på och jag hoppas att den kommer att användas flitigt så är nog snart alla miljoner som bygget har kostat intjänade. Där har ni min åsikt lite snabbt om detta ...





Andreas
09 September, kl. 01:27 | Blogg;

Får hoppas det kommer vara knökat med evenemang i Arenan nu när den blir så fin, kul att du är positivt till arenan, verkar vara många andra som är negativa till den. Jag är i vart fall glad att det satsas,! tack för svaret.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE