Sommaren är inte över än

Vi är inne i mitten på september och jag ser att de är forfarande sommar och sol ute. Jag sitter här och tittar på dataskärmen och sen vänder jag blicken åt vänster och tittar ut genom mitt fönster. Mimmi (min fågel) vill ha mat nu och de ska hon få. Om 30 minuter ska jag också äta. Som vanligt hämtar jag mat på min favvoresturang.
Jag sitter här och inser att jag måste även handla lite mat i mataffären idag för de finns inte mycket här hemma som smakar gott attt tugga på. De blir en vilodag ifrån träningen idag. Får se om jag tänker så om en timme eller två.

Hösten och vintern är inte här än och glad är jag för de. De får gärna vara soligt och fint länge för då är jag alltid på gott humör. jag kommer att kämpa på ett tag nu med allt. Träning , bloggande jobb och mycket annat fram till i mars. Sen "taggar" jag till Thailand. De känns inte som de är så långt kvar och tänk om de är sommar och sol ett bra tag till. Gärna till slutet av oktober. Då blir de ingen lång vinter för min del för jag får ju sommar redan i mars eftersom jag då befinner mig på andra sidan jordklotet och sen när jag kommer hem då börjar ju våren ta slut och då blir de sommar hemma i Sverige igen.





Sara
09 September, kl. 10:41 | Blogg;

Ska du åka till Thailand själv ?

Dajmen
09 September, kl. 14:22 | Blogg;

hur länge e du i thailand danne?? :) kan du inte skriva ett inlegg om de:) tummen upp för bloggen! kikar in varje dag

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE