Bloggandet

...Själv började jag blogga på allvar Januari 2008. Jag hade de som ett nyårslöfte. Jag sa till mig själv att jag då skulle blogga í ett år och sen lägga av. Jag hade innan de försökt mig på de där med bloggandet, men jag tröttnade efetr typ 3 inlägg. jag la ner började om och så höll de på ett tag tills jag bestämde mig att jag gör detta till ett nyårslöfte istället. Jag bestämde att jag skulle driva bloggen i ett år.

Till en början var detta direkt ingen höjdarblogg och jag hade en tråkig "standarddesign" och jag var glad om 5 personer om dagen läste vad jag skrev. De där spred sig sen som en "löpeld". Jag berättade för någon gjorde lite reklam för min blogg på bla min Facebooksida och vips så var de ganska många människor som jag kände som visste vad jag gjorde.

De hände mycket de året 2008. Jag var i perioder ganska deprimerad och nedstämnd och jag valde att sluta blogga innan de hade gått ett år.

Många av mina vänner blev då besvikna jag fattade inte varför ? Hur kan någon vara intresserad av min blogg tänkte jag. Många sa åt mig nästan varje dag att nu får du allt börja blogga igen. Jag tänkte ok då ! I December 2008 startade jag denna bloggen. Jag valde att ta bort min gamla blogg och börja om på ny "kula". Motiveringen till de va att jag hade så mycket på min förrra blogg som jag bara vill glömma, men eftersom så många av mina vänner ville att jag skulle fortsätta så tänkte jag att ok, jag börjar igen.

Till en början hade jag forfarande en rätt tråkig design. Jag började titta runt på lite andra bloggar som jag tyckte hade en snygg design och sen funderade jag på hur jag själv ville ha de. När jag sen hade fått ordning på designen då började jag göra lite reklam för min blogg igen. Jag fick en hel del nya läsare och idag  verkar de som om många som går in på min blogg väljer fortsätta att följa den.

De känns som om jag kände vissa av er fast jag aldrig har träffat er... En gång kom de fram några människor på stan och sa : HEJ BLOGGARN ! Jag hade aldrig sett dom förut så jag blev lite förvånad, men samtidigt väldigt glad att de finns människor som jag inte känner som vet att jag bloggar....

När jag läser andra bloggar så kan jag ibland bli förvånad över hur vissa kan vara så väldigt privata. De kan jag också vara, men de finns vissa gränser. En sak som jag alltid är väldigt försiktig med det är att lägga ut bilder på någon annan person än mig själv. Vissa vill inte synas på internet och de får man respektera tycker jag. Sen finns de saker i mitt liv som är så privata och som jag inte vill att vem som helst ska känna till och då får jag ju inte vara så korkad och skriva de.

Naturligtvis finns de inget som är rätt och fel med detta. Man har ju rätt att skriva vad man vill och publicera vilka bilder som helst så länge du håller dig inom ramen för vad lagen och i detta fall BLOGG.SE'S användarvilkor.

Jag tycker i alla fall att de är väldigt kul att blogga så jag har inga planer på att sluta...







Lovisa
09 September, kl. 00:58 | Blogg; http://looviiisaa.blogg.se/

Fortsätt blogga! Jag älskar din blogg! :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE