Lite frågor om allt möjligt.

Jag sitter här och svarar på lite frågor som har fått... 
 
 
 
 
 
1. Vad är din högsta önskan/dröm? 
Jag hoppas jag får vara frisk och slippa onödigt lidande som vissa hemska sjukdomar kan medföra. Frisk är liksom ordet. Inget är ju viktigare än ens egen hälsa.
 

2. Hur uppkom din passion för pingis? 
Svårt att säga exakt, men jag spelade första gången hemma hos en klasskamrat när jag gick i lågstadiet. Sen kan man säga att pappa byggde ett pingisbord hemma. Han lade typ upp en spånskiva och satte ett nät på mitten. Sen köpte han ett riktigt bord. Sen började jag i klubben här i Vänersborg och efter några år bytte jag till Trollhättan och där tog väl allt ordentlig fart. Ett tag var det nog inget annat än pingis som gällde, men jag saknar det nog inte så mycket idag. Bara träningen ibland..

3. Hur långt skulle du kunna gå för att få en miljon? 
Jag kan nog göra ganska mycket om det skulle gå snabbt att fixa en miljon. Om det inte är något olagligt eller att jag kan dö av att fixa en miljon så skulle jag nog kunna göra nästan vad som helst. Om jag skulle få en miljon direkt liksom. 
 
Jag jobbar lite på att försöka att en gång i livet försöka dra in en miljon cash. En miljon en gång för att bara få känna hur det känns att vara miljonär. Om jag sen "bränner" den på fem minuter det bryr jag mig inte om.  Fast hela den tanken  känns inte riktigt som något som man kan räkna med att man fixar. Det är mer en vision, men det finns ju så många människor som fixar både en och två miljoner så varför skulle inte jag någon gång framtiden kunna fixa detta också? Det är ju värt en försök och jag gör ju saker redan nu kan man säga. En spännade resa är det på något sätt och den känslan är ju värd massor också.  

4. Om du blev ekonomiskt oberoende, vad skulle du göra då? 
Slappa, förverkliga mina drömmar, spendera ...

5. Vilken är den absolut sämsta sidan på internet? 
Ingen aning. Jag är bra på att undvika dom sämsta sidorna. Det finns så mycket skit på nätet och jag är glad att jag inte har sett allt eller ens vet hur man ska hitta allt.

6. Har du blivit vän med någon av dina bloggläsare?
Nej det kan jag väl inte påstå. Det finns några som har följt min blogg i princip alla år som den har funnits och jag får snälla kommentarer och mail från några bloggläsare regelbundet.
 
7. Får du vykort av dina fans? 
Nej, men jag har fått brev. Det är mest mail och kommentarer direkt på bloggen när jag får något.

8. Hur skulle du beskriva en vanlig arbetspass?
Ingen dag är den andra lik.
 
 





Ida
01 January, kl. 17:41 | Blogg;

Hej Danne! Jag läser din blogg så gott som varje dag. Jag har just börjat träna på gymmet. Har du några bra tips att ge mej?

Jenny
01 January, kl. 21:34 | Blogg;

Hej snyggos!
Skulle inte du kunna ha en frågestundsvideo där du svarar på dina läsares frågor. Att du tiep sätter ett datum då du ska ha din frågestund så folk kan skicka in frågor:)?
Puss o kram !

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE