Hur jobbar jag dagarna kring jul och nyår?

 Då har man haft en arbetsdag. Lite tuff, men det händer inget som man inte kan hantera. Trots väglag med snö, halka och annat som kan vara tufft att jobba med i dessa tider  så är jag riktigt nöjd att jag håller mig så avspänd i allt jag gör. 
 
 Nu har jag fått veta hur jag ska jobba runt jul och nyår. Lite sent kan man tycka, men för min del spelar det inte så stor roll Den "långa" ledigheten om man säger så den får jag kan man säga före jul, och sen fortsätter den till helgen efter jul. Jag jobbar julafton, men det är bara 3 timmar. 2 dagar innan julafton är jag ledig och 3 dagar efter julafton är jag också ledig. På 6 dagar jobbar jag bara 1 och det är julafton, men bara 3 timmar. 
 
Helgen efter Julafton och övriga dagar så kommer en helg innan nyår. Den helgen jobbar jag långa pass fredag, lördag och söndag. Sen får jag nyårsatfon ledigt och efter det så kan man säga att veckorna ser ut som vanligt igen. Jag har några riktigt långa pass efter nyår också innan jag får ledigt helgen igen. Men som sagt: Den "långa" ledigheten för min del blir dagarna före och efter jul. Får se om  jag hittar på något skoj dagarna efter jul? Det är väl där man kan göra något utöver det vanliga om man nu känner för detta då.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE