Skottar ni mycket snö?

Skottar ni mycket snö? Jag ska ärligt säga att jag tror aldrig jag egentligen har gjort detta. Någon gång har jag väl fått göra det om man kör fast med bilen eller om det har varit så mycket snö så  man inte kan ta sig någonstans om man inte skottar bort lite. 
 
Fast jag tror aldrig jag liksom har varit ute i flera timmar och skottat snö. Folk har ju sagt till mig ibland att jag måste hjälpa till och frågan har jag fått massor med gånger, men jag låtsas alltid som jag inte hör. Jag hör inget för de är för mycket snö typ.. Jag kanske borde skämmas, men jag orkar inte bry mig bara. Dessutom har jag aldrig känt pressen på mig att jag måste hjälpa till med detta. Jag har aldrig heller haft detta som ett jobb.
 
Sen finns det en ska till. När någon säger till mig att nu måste jag hjälpa till att röja snö så måste jag ju många gånger först ta på mig varma kläder. Är man innomhus när man får frågan så måste ju den som tjatar först få mig att ta på mig varma kläder.  Man kan ju bara inte sätta en snöskyffel i näven på mig liksom. Tar jag inte på mig några varma kläder och går ut då kan ingen heller komma vidare med sitt "babbel" om att jag ska röja snö.
 
Varför slita tungt när man kan ta det lugnt? Våga vägra röja snö typ... Det sliter på kroppen, helt i onödan. Någon måste ju göra detta för annars skulle ju många av oss inte ens komma ut. Jag har all respekt för dom som kämpar med att skotta och skyffla undan snö, men jag måste inte vara med och röja snö, och det är jag glad för. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE