Acceptera några obestridda sanningar.

 
Har varit borta från datorn hela eftermiddag. Lite konstigt för att vara mig. Jag är ju ledig och går hemma, men det känns rätt skönt på något sätt att man inte sitter här och går igenom bloggar, twitter, facebook och som jag besöker regelbundet. Undra hur lång tid det skule ta om jag gick igenom allt av de som jag kollar ganska ofta? Borde kanske släppa lite på detta. Hålla mig till bloggen och inte bry mig så mycket om allt annat. 
 
Jag försöker bara att se till så att jag mår bra och att det funkar med dom människor man gillar . Jag har svårt att ge mig in i en diskussion om tex varför tågen ställs in så ofta. Eller om årets julkalender är bra eller dålig. Jag försökte en gång att intressera mig för politik, men det kändes ganska hopplöst och det var ju såklart också för tråkigt. Miljön var jag en gång på lite om, men det blir liksom för tråkigt att hålla på och skriva om att vindkraft är bättre än kärnkraft. Vad vet jag egentligen om detta??
 
Jag har lärt mig acceptera några obestridda sanningar: Priset stiger, politiker ljuger och det är mycket som man tycker är fel, men allt kan inte vara rätt. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE