Nu är det vinter på riktigt.

Riktigt mycket snö nu. Det var snöstorm i morse. Jag brukar bara se några tidningsbud när jag går till jobbet, men nu fick jag se en plogbil också. Dom är ute tidigt. Jag pratade med en av alla dessa fantasiska människor som har som jobb att köra undan snö. Han berätta att han hade varit uppe sen 02:00 i natt och han visste inte när han skulle kunna sluta och gå hem. När jag snackade med honom så var klockan 13:00 så han hade alltså varit igång 11 timmar redan där och vissste ändå inte om han snart skulle få gå hem. Herregud vilka människor , att dom bara orkar? Dom borde få dagens ros eller nåt likande!!
 
Som sagt: Mycket snö i morse när jag skulle börja jobba. Det blåste typ lite storm också. Det blev is snabbt på torkarbladen så med jämna mellanrum fick jag kliva ut ur bussen och skaka bort all snö och is. 
 
 
Det har ändå gått bra idag trots lite snökaos. Jag har haft en sån typ av körning så man kan säga att ska det vara snökaos när man jobbar så kan jag nästan inte ha bättre körning än vad jag har haft idag. På morgonen körde jag några sk arbetarturer och någon skoltur  Där har man väldigt gott om tid när man väl ska skifta linje. Så blir man lite sen ute på linjen så vet man att när man har kört klart så har man kommit i kapp tiden på ändhållplatsen. 
 
Så har det varit hela dagen. Det kan vara bökigt och man kan bli riktigt sen på någon enstaka tur, men man vet att snart är man i kapp igen så man känner aldrig någon stress utan man är fullständigt lugn och avspänd.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE