Det kanske finns en nackdelar ändå?

 
 
 
 
 
Förut var jag vrålhungrig och då måste man ju äta. Jag visste inte om jag skulle ta pizza eller hamburgare.Jag var sugen på något sånt. Det blev en pizza och efter man har ätit detta så ångrar man nästan lite att man inte köpte en burgare istället. Fast hade jag ätit en hamburgare så hade man väl helre velat ha pizza i alla fall.
 
 
Jag kanske skulle gått till min "favvorestaurang" istället, men jag kände att lite tjatigt kan det lätt bli. Jag var ju där två gånger igår, en gång  tidigare idag. I morgon lär det bli ett besök där och även på söndag. Dessutom varje dag vecka ut och vecka in. Nja... Det finns  någon gräns och man får ju tänka på att det faktiskt handlar om ganska mycket pengar också om man gör allt för många besök. Det får räcka med 7-8 gånger på en vecka.
 
 
 De kanske trots allt finns nackdelar med att inte laga så mycket mat själv ändå. Såhär på vintern så vill man gärna inte gå ut för att hämta någon mat för det är ju svinkallt. Även om det just nu ändå bara är 3 minusgrader. Men det är ändå inte roligt att springa ut och hämta pizza nu och samtidigt veta att hade man haft lite grejer hemma så hade man lätt kunnat slänga ihop något som är mycket godare än både pizza och burgare.
 
De kanske är så att det inte bara är fördelar med att inte laga mat hemma? Fast man kommer ju ut och får röra på sig när man springer genom halva city för att hämta mat. Men man kan ju fundera på om det spelar någon roll att man rör på sig när man ändå sen ska vräka i sig en stor pizza???
 
Det kanske finns nackdelar mitt icke matlagande hemma trots allt???
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE