Tänk på din och andras säkerhet

Skönt att man kom hem ganska tidigt idag. Denna arbetsdag kändes lite seg. Mer träning igår än vanligt och jag har inte sovit så många timmar i natt.  Det sätter säkert sina spår.
 
Sen gick det ändå bra. Jag känner mig väldigt avspänd. Jag har kommit dit att detta hela tiden nu känns väldigt naturligt för mig att vara detta. 
Förmiddagen var lite tuff och man är ju ständigt lite sen, men det är inte så konstigt för väglaget är ju som det är när snön faller och lägger sig. Man måste ju köra försiktigt och det gäller ju alltid vare sig man kör buss, lastbil eller bil.
 
Tänk alltid på att köra försiktigt.  Det är ju bättre att komma sent fram än att inte komma fram alls. Jag tror man ångrar sig bittert om man tex skulle köra av vägen bara för att man vill vara framme en viss tid. Kör försiktigt säger jag bara. Det är verkligen inte värt att rikskera sin egen och andras säkerhet bara för att försöka komma i tid. Ingen dör ju om man blir sen. Så varför riskera något för tidens skull? Känns bara jävligt dumt och väldigt onödigt.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE