Även om solen skiner....

Det är fint väder ute med strålande sol. Egentligen är det ett bra promenadväder. Fast det är för kallt och jag har inte samma lust längre som jag hade för några årsen då jag jämt promenerade oavsett väder. Idag vill man ha lite mer "action" när man rör på sig och då känns gymmet lite coolare. Vi får väl se när det blir sommar och värme. Då tror jag det känns bättre att ta sig ut på promenader. Även om solen skiner nu också så är det bara för j*vla kallt. Thats it liksom..
 
 
Tiden går fort. Jag har inte hunnit med allt av dom 12 saker som jag ville få gjort på min lista. Så kan det vara. Det blev i alla fall lite mat. Skinkstek blev det idag och det passar ju bra när det närmar sig jul och allt. Dessutom så har jag ju denna veckan ätit världens äckligaste skinkpålägg så då smakar det extra bra med riktigt god skinka.
 
 
 Nu ska jag börja göra mig klar för lite arbete och på jobbet har man inte 12 saker att göra utan säkert 112 om man tänker efter. Jag hoppas bara att jag inte behöver ringa 112  i alla fall.
 
 
 
 
Ha en bra dag !
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE