Jag röjer på.

 
Jag jobbar på jobbet och röjer hemma. Vårstädningen är ju i full gång och jag har sen i söndags varit ganska bra på att ta tag i saker och få dom gjorda. Jag tänker inte längre att jag ska göra något en annan dag, utan jag grejar nu och lite varje dag. Jag kanske inte tar så mycket åt gången däremot. Det blir ju för mycket och väldigt jobbigt att städa  och samtidigt röja bort saker om jag försöker ta allt på en gång istället för lite i taget. Så hårt kommer jag inte att orka jobba och jag vill inte ens försöka för då tröttnar jag bara och så blir typ ingenting färdigt. Allt jag gör går ändå ganska fort och jag håller ett högt tempo när jag väl sätter igång. Jag är rätt säker på att jag är klar med min vårstädning under denna veckan. Det kommer jag att må skitbra av. 
 
Jag köper nytt också. Jag känner att jag behöver massor av nya kläder och annat. Jag har ju mina planer för saker inom den närmaste framtiden och då behöver man ha nya grejer som jag tycker passar för dom olika aktiviteterna. Shopping har jag också varit bra på att ta tag i under denna veckan. Jag köper nu och inte sen. Sen finns inte för mig nu. Det är nu som gäller när jag röjer in våren och förbereder mig för sommar och höst. 
 
 
 
När det gäller busskörningen så jobbar jag ju på med den och där tänker jag inte så mycket på vad jag har att göra. Nästan allt går bara på rutin och jag gör vad jag behöver göra och sen bryr jag mig inte så mycket mer än så. 
 
Det är ganska högt tempo nu när jag röjer på med mina saker, men jag tänker på att slappa också. Fast det blir ändå svårt att koppla av fullständigt för i den avslappningen som jag försöker få så kollar jag Youtube och bloggar. Den senaste tiden har jag nog kollat mer på Youtube än på tex  Public Service eller TV4. Mycket vill jag se, men samtidigt inser jag ju att man kan inte kolla på allt. Fast jag hänger med ganska bra ändå, i sånt som tex "trendar" på Youtube.
 
(null)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE