Vecka 28

 Sista arbetsveckan innan jag får semester. Jag har ganska mycket jobb och idag och imorgon känns som dom två tuffaste. arbetsdagarna. Sen blir det lite lugnare, men det blir mest: Äta, köra buss och sova som gäller nu i 4 dagar i alla fall. På fredag har jag en ganska "soft" dag. Då jobbar jag bara förmiddagen och sen är det SEMESTER! 
 
Jag ska ändå vara noga med att gå mina promenadrundor. Jag får aldrig ha mer att göra än att jag hinner vara ute och jaga steg. 100 000 steg varje vecka är ju det som gäller. När jag sen har semester så kör jag på med att sätta 100 000 steg då också. Jag skulle väl kunna öka det där, men jag håller mig kvar på samma. Det är lagom. Skulle jag öka och köra hårdare så har jag märkt att jag lätt tröttnar och slutar. Jag känner ändå att det viktigaste är att jag rör mig på ett sådant sätt som jag mår bra av och tycker är roligt. 
 
 
 Jag är glad att jag mår bra. Börjar jag må lite dåligt så tycker jag att jag kan hantera det på ett bra sätt. Dessutom är jag nöjd över hur jag den senaste tiden har hanterat dom situationerna där jag har stött på människor som försöker få mig ur balans och i slutändan kanske dom också vill att jag ska må skit. Jag kommer aldrig att bry mig om människor som jag inte vill ha med att göra. Jag kommer heller aldrig att bry mig att vissa människor har problem med sig själva som dom också borde ta tag i själva och tex söka professionell hjälp för. Självklart finns jag för en person som jag bryr mig om och som försöker och ta tag i sin skit och kämpar på. Men jag kommer aldrig att bry mig om personer som jag i slutändan ändå skiter i. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE