Nu ska jag vara nöjd!

Jag har äntligen fått upp en bokhylla som jag tror att jag kommer att vara  nöjd med. 
(null)
Jag har fan inte haft något som jag har varit helt nöjd med på flera år. Det känns nästan lite pinsamt att jag inte fixat detta för längesen, men nu har jag ju fått upp nånting som jag kommer att vara nöjd med för lång tid framöver. 
(null)
Jag köpte en ny för flera år sedan, men den visade sig sen vara av så dålig kvalitet så hyllorna bara rasade hela tiden. Jag tröttnade och gjorde kaffeved av den bokhyllan. 
 
Efter den skiten så köpte jag en ny på nätet. Jag fick den hemlevererad i delar, men efter jag hade fått upp den bokhyllan så visade det sig att den var för liten och då fick jag ju ändå ha en massa pärmar och böcker förvarade på andra ställen. Det var liksom inte så jag ville ha det och där stod jag missnöjd och förbannad, men jag orkade inte bry mig på ett tag efter det. 
 
Jag är egentligen inte så noga med att det ska se bra ut. Jag vill mest ha något att kunna ställa: Pärmar, böcker och fotoalbum i. I en bokhylla är det ju lätt att hitta och få ordning och reda på grejerna. 
 
Jag har ju sen länge en bokhylla med barskåp, hyllor och lådor. Där får det plats en hel del, men det har inte räckt till. Nu har jag helt plötsligt gjort mer plats där också. 
(null)
Sen när jag har fått lite mer saker i dessa hyllor, då skapar jag ju mer plats på något annat ställe. Tex i källarförrådet har jag ju mer grejer som säkert skulle se fint ut att få upp i hyllorna. Att hitta plats och lösa så att jag får mer plats är ju sånt jag brottas med jämt i mitt hem. Jag bor ju ganska litet och källarförråden som jag har kan ganska lätt bli fulla med grejer. 
(null)

Nu får det i alla fall räcka med grejande av bokhyllor och jag får väl sluta samla på mig mer grejer och börja slänga istället. Jag orkar inte med att hela tiden behöva fundera på hur jag ska göra för att få plats med allt på ett sätt så att jag lätt hittar mina grejer också. Nu har jag  löst mitt problem med en bokhylla som jag är nöjd med. Jag ska inte fundera mer på om jag ska ändra igen. Nu ska jag bara vara nöjd. Den sitter ju dessutom fastskruvad i väggen, så det blir ju bara jobbigt om jag ska börja ändra igen. Detta blev bra och jättefint!
(null)

 
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE