Lördag - Söndag - 2023 07 08 - 2023 07 09

 Har haft en kort ledig helg. Jag jobbade ju natten mellan fredag och lördag och då är man ju hemma typ 03:30 på lördagsmorgonen. Så ledigheten känns ju lite kort för imorgon ska jag ju upp ungefär den tiden som jag kom hem igår. Hmm... 
 
Igår när jag kom hem ifrån jobb så kröp jag ju inte i säng heller. Jag gick istället ut på en promenad och rundan jag gick var ca 1 mil. Promenaden kändes ändå ganska bra även om det kanske inte är så mänskligt att jobba natten och sen inte tagga ner maximalt när man kommer hem.
 
Jag kom väl i säng runt 07:00 på morgonen och under större delen av lördagen så kände jag mig ganska snurrig i huvudet, vilket är en ganska normal känsla att ha när man har jobbat natten. 
 
Efter att ha sovit bort förmiddagen och en stund in  på eftermiddagen så gick jag till min "favvorestaurang" och drack och åt lite gott. 
 
 
Under lördagen var det annars ganska mycket slappa som gällde. Jag har haft en ganska tuff vecka med jobb och mycket annat att göra. Det kommer inte att bli mindre nästa vecka. Dessutom mådde jag ganska illa under kvällen i går och jag hade framförallt väldigt ont i magen. Så jag tog det som sagt ganska lugnt efter nattjobbet och morgonpromenaden på ca 1 mil. 
 
 
SÖNDAG:
 
Idag har jag tagit det ganska lugnt. I morse fick jag en ny bokhylla levererad. Eller det är 5 små som man liksom sätter ihop. Varje paket kostade ca 500 kr st. Jag måste få upp saker i hyllor. Nu har jag pärmar och böcker liggande på alla möjliga ställen. Jag vill ha mer ordning och reda och den bokhylla jag hade var för liten. Nu hoppas jag att jag har hittat en lösning som gör att jag kan få plats med allt. Jag är trött på att ständigt leva i denna röran varje dag och inte ha ordning på mina saker. Det är nästan inte roligt att komma hem längre.
Jag får se vilken dag jag orkar montera och få upp dessa hyllor. Jag har mycket jobb med busskörningen nästa vecka och jag vill inte slarva med promenadrundor och tappa fart i konstprojektet. Men på fredag börjar jag ju min semester och då borde jag väl kunna hitta några timmar till att bygga ihop detta och sen få lite ordning. 
 
Helgen har gått snabbt. Igår var jag inte riktigt mig själv efter nattens (natten mellan fredag och lördag) jobbande, men idag har jag känt mig pigg och fräsch. Mycket känns bra inför dom kommande saker som jag  ska göra. Jag har kontroll och även om jag har mycket att göra så känns allt ganska lugnt. Det är väl så för att jag tar det lugnt och mår ganska bra. 
 (null)
 
Ikväll ska jag greja lite med min konst. Pengarna på konsten rullar in som fan just nu. Jag är nästan lite chockad, även om det egentligen inte är oväntat. Jag har ju varit envis och jobbat hårt för att detta ska funka och bli bra. Nu är det så inarbetat och det är lätt att investera pengar vidare i detta. Pengarna som jag får in går i en loop och det är bara att snurra med så gott man kan. Jag behöver inte stressa för jag har gått om tid på mig att skapa konst, leverera den och plocka ut pengarna. Konstprojektet går bra och jag behöver nog inte oroa mig på länge över att detta kommer att gå dåligt. 
 
  (null)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE