Fått hjälp!

Jag har haft mycket att göra under denna veckan. Just nu i skrivandets stund är jag helt slut. Jag har jobbat 6 dagar av 7. Jag har gått promenadrundor på minst 5 km varje dag.
 
Det som jag är mest nöjd över det är att jag har börjat ta tag i saker som jag länge bara har tänkt att jag ska göra. Dessutom vågar jag ta mer hjälp  och jag inser ju att det är inte så farligt att fråga. Jag kan ju inte få mer en ett nej, men under denna veckan har jag bara fått ja till svar. 
 
En grej som jag fick hjälp med idag och på ett väldigt snabbt och enkelt sätt det var att få bort min massagestol. Det finns ju appar som där man kan lägga upp saker som man bara vill ha hjälp med att få bort. Man lägger upp en bild och skriver typ: Här är en massagestoll. Hjälp mig kör bort den så betalar jag 2000 kr. Klockan 15:00 idag lade jag upp en sådan annons och på mindre än 5 minuter så hade jag två stycken personer som ville hjälpa mig. Jag valde en av dom och klockan 19:00 kom det två killar och bar ut min massagestol. 
Den har inte riktigt fungerat som den ska på ett tag. Start-knappen har glappat mycket. Det lossnade små delar så  som fjädrar, packningar och skruvar. Det är då inte helt lätt att sätta tillbaka allt och få det att fungera perfekt igen. Den hade ju också blivit väldigt sliten. Den är ju väl använd av mig genom åren. Det var dags att göra sig av med denna nu och jag älskar just det där när jag bara kunde lägga upp en bild i en app och typ bara skriva: Kom och ta skiten så får ni pengar, men ni måste vara minst två stycken för jag bär fan inte något som är så jävla klumpigt och väger ca 70 kg. Har jag mer grejer som jag vill ha hjälp att få bort från mitt hem i framtiden så ska jag i fortsättning mest lägga upp skiten i en sådan "hjälpapp"  Varför ska jag jobba själv när jag kan betala för att slippa? 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE