Andra semesterveckan.

Nu är man inne på andra semesterveckan och jag har inte riktigt återhämtat mig än från den första. Det var tufft att resa runt så som jag gjorde, men nånstans var det värt det.  Jag har tänkt på denna typen av resa i flera år, men jag har aldrig riktigt vetat hur jag ska lägga upp allt så att det känns rätt och bra för mig. Jag har haft hundra olika idêer, men jag har aldrig kommit vidare. Det är väl så enkelt att tidigare har jag inte varit redo. Förra veckan var jag väl det. Jag var ju väl förberedd och då brukar ju saker och ting gå bra. 
 
Nu handlar det mest om att hitta tillbaka till någon skönare känsla i kroppen än den jag känner just nu. Jag är ganska mörbultad i kroppen. Jag grejar med mina saker, men samtidigt tänker jag på att inte köra för hårt med nånting. 
 
Jag har grejat  mycket med konstprojektet för jag kom väl efter en del förra veckan. Samtidigt är detta så inarbetat nu så det går fort att ta igen saker som man inte har gjort på några dagar om jag verkligen vill det. Jag har redan kommit ikapp från förra veckan och idag är det ju bara onsdag. Så det är lugnt. När konstprojektet går som bäst då tar jag mig framåt lika fort som ett stridsflygplan. Lite överdrivet, men ibland har det känts så. 
 
Däremot så klarade jag inte av alla steg förra veckan som jag varje vecka vill avverka. Jag var inte ens nära att sätta 100 000 steg och tror inte ens att jag brydde mig. Jag fokuserad mest på att avverka dom landskap som jag hade planerat att passera med bilen och dessutom vile jag ju njuta av första semesterveckan och inte sätta någon press på mig själv att jag måste gå 100 000 steg på en och samma vecka. Jag tar det inte så hårt att jag misslyckades med mitt mål. Jag har ju tidigare satt mitt mål, varje vecka i flera år.
 
Jag är inte Superman och skulle jag ha klarat av 100 000 steg förra veckan, plus allt annat som jag faktiskt fick gjort, då hade jag varit jävligt bra. Däremot hade jag nog inte mått så bra av det. Jag tar nya tag denna veckan istället och jag kör på, men samtidigt finns det tankar på att köra mindre promenadrundor och göra nånting annat som är bra för hälsan.
Det finns ju tankar på att börja spela pingis igen. Men jag ska nog vara försiktig med att säga att jag har bestämt mig för det redan nu. Pingissäsongen har ju inte riktigt kommit igång än. Om jag ska köra på med pingisen igen så drar jag väl igång ungefär när säsongen normalt drar igång på allvar. Men jag säger OM ....
 
Jag har kollat på nya gummiplattor och nya pingiskläder och andra saker som  kan tänkas behöva. Det var längesen jag köpte pingisgrejer och när jag började titta nu på vad som finns på marknaden så har priserna gått upp ganska mycket. Jag blev nästan lite chockat över vad vissa saker idag kostar. Samtidigt är det ju så att åren går och priset stiger med dom. Det är ju en obestridd sanning som man bara får lära sig att acceptera. 
 
 
 Annars är det skönt att bara vara ledig och inte behöva bry sig så mycket om klockan eller olika typer av förberedelser inför arbetsdagar. Man "softar", äter gott, bryr mig inte så mycket om pengar och försöker må så bra som möjligt. Jag känner mig som sagt lite mörbultad i kroppen och jag har ont lite här och där, men det är inget att gnälla för. Jag har ju semester och det är mer än hälften kvar av den. Så det är bara att njuta och tänka positivt. 
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE