The Incredible Hulk.

För ett tag sen började jag titta på den gamla TV- serien The Incredible Hulk (Hulken) med Bill Bixby och Lou Ferrigno i huvudrollerna. Jag är lite försiktigt med att kolla för mycket på serier. Jag vill liksom inte fastna i det där serieträsket där det kommer nytt hela tiden och jag tänker att jag vill se allt och inte missa något som kanske är riktigt bra. 
 
 
Denna klassiker, Hulken som gjordes på 70 och 80-talet har jag ändå länge velat se från början till slut. Det är ju en klassiker och nu har jag kollat igenom alla säsonger och avsnitt. I det stora hela tycker jag att TV-serien är bra och det är många ganska välkända skådespelare med som i alla fall jag har sett i många andra kända filmer och serier. Jag har tänkt på att serien är gjord för TV på 70 och 80-talet. På den tiden visade man väl ett avsnitt i veckan på en viss tid och ville man se avsnitten så fick man bänka sig framför en TV, just den tiden som det visades på TV. Kanske visades en repris några dagar senare, oftast sent på kvällen. Så var det förr, men så är det ju inte längre. Och det är väl tur det. 
 
 
Jag upplever att många avsnitt i denna serien är ganska välgjorda och bra. Sen fanns det ett och annat som jag knappt tittade på för det var för segt, förutsägbart och kanske var manuset lite för "tunt". En annan grej som jag också tänkte på var att inför varje nytt avsnitt så visas små snuttar av vad man kommer att få se i avsnittet. Man avslöjar för mycket handling på förhand genom denna visning och det hade varit bättre att skippa det och köra introt direkt. 
 
Men som sagt i det stora hela tycker jag detta är en bra serie och jag jämför med andra serier och filmer som gjordes på 70 och 80-talet. Jag är nöjd att jag har tagit mig igenom denna klassiker och Hulken är ju en häftig varelse att kolla på in "action". 
(null)

Jag tycker däremot att serien får ett konstigt avslut. Det avslutas som om det kommer att bli en fortsättning och det blir det ju inte. Så där var jag lite besviken. Manuset knyter liksom inte ihop säcken riktigt. Men i det stora hela så tycker jag detta var en ok serie och ett och annat avsnitt i de olika säsongerna tycker jag var riktigt bra. 
(null)
 
(null)
 

 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE