Resten av 2023?

Nu är vi ju inne på andra halva av 2023 och jag funderar lite på vad jag ska göra för saker fram till december. Jag har väl tankar om nästa år också, men många av dom sakerna fundera jag inte så mycket på nu. 
 
Semestern är ju över och jag började jobba igår. Det kändes ganska lugnt och man kommer ju snart in i allt. Det är ju skönt att man har en vecka av sovmorgon efter semestern. Jag har nattbuss på fredag  också. Så det blir en kort ledig helg sen. Jag börjar ju tidigt på måndag nästa vecka. 
 
I oktober sen får jag ett nytt jobbschema och allt och lite till som har med buss att göra blir väldigt annorlunda mot hur jag har det idag. Det blir att jobba på och lära sig nya saker och anpassa sig till allt nytt som händer. Lite läskigt känns det, men kul är det väl också att det händer lite annat än vad man är van vid. Hoppas man kan få löneförhöjning också. 
 
Precis innan schemabytet så ska jag vara ledig några dagar. 28 september - 1 oktober är det nämligen Bokmässan i Göteborg. 
 Jag har redan nu börjat smygtitta lite på vilka seminarier som jag vill titta. Jag tror att det kommer att bli roligt. Tidigare år har jag ibland varit lite tveksam till om jag ska bry mig om Bokmässan. Jag har ju varit där i några år nu. Det har blivit lite tradition. Jag tvekar lite före, men varje år som jag har varit där så har jag hittills känt att det har varit jätteroligt. Efteråt fattar jag inte hur jag kunde vara tveksam. 
 
Under detta året kan det bli fler utekvällar som  kräver lite "cashflow".
 
 Man får unna sig av livets goda saker ibland. Annars blir man lätt som en blomma som inte får vatten. Man vissnar liksom. 
 
 
 Stockholm vill jag ju också åka till. Minst en gång, helst två  innan detta året är slut. Jag ska vara försiktig med att säga att det blir två gånger, men jag har ju haft som tradition i många år nu att jag kommer dit minst en gång per år. Det är väl en av dom få traditioner som jag vill vara noga med att hålla på. När jag åker upp spelar inte så stor roll. Bara det blir innan 2024. 
 
 
 
Jag har ju ett sparmål med ekonomin för i år. Jag under detta året fått tänka om lite när det kommer till hur jag får loss extrapengar och hur mycket jag ska spara, men jag har sen länge haft en plan som jag håller i ganska bra. Jag har ju mer drömmar jag vill förverkliga och en vision om hur jag någon gång i en snar framtid vill ha det i livet. Det känns fortfarande möjligt och jag har absolut inte gett upp,  mitt typ största projekt någonsin. 
 
När det gäller konstprojektet så är det bara att köra på. Jag börjar bli lite tveksam om jag klarar ekonomiska mål som jag har med det för i år. Jag kanske klarar det, men missar jag målet så kommer jag nog ändå att vara nära att klara av det. Oavsett hur det går så kör jag nog på med detta även nästa år. Sen vet jag inte om jag orkar mer, men jag hoppas jag kan hålla motivationen uppe och nå det slutgiltiga ekonomiska målet som jag har med konstprojektet. Fast det är väldigt tufft. Når jag årets mål så är det bra, men då har jag ändå bara typ 15% av dom pengarna som jag vill tjäna på min konst. Öhh..
 
 
🏓🏓🏓 
Nu drar ju pingissäsongen igång på allvar. Jag har ju inte tränat på några år, men jag har pratat med lite folk i Trollhättans BTK och jag har fått träningstider och vad som gäller inom den närmaste framtiden om jag vill vara med där och lira lite. Jag har bestämt mig för att i alla fall börja spela och sen får jag se hur det känns. Jag körde ju det första passet förra veckan. Motivationen är ju viktig. Man måste tycka att det är kul. Dessutom vill jag hålla mig skadefri. Känner man att man har väldigt ont någonstans eller har något form av skada, då är det tufft att träna på och komma in i det på ett bra sätt. Samma blir det ju om man inte tycker att det är kul att spela. Det kommer bara att kännas tungt och det kommer inte att vara värt att kämpa med det då. Motivation och hålla sig skadefri. Det tror jag är viktiga saker för mig om jag ska få ut det jag vill med pingisen. Jag tycker ju att det är roligt kolla på pingis fortfarande. Jag har nog aldrig varit mer intresserad av vad som händer runt om i världen än jag är just nu. Jag kan även kolla mycket gamla matcher som tex spelades för över 20 år sedan. 
(null)
Jag kan titta hur mycket som helst på pingis och jag tror att jag kan vara hela dagar i en pingishall om möjligheten finns.  Jag älskar pingis liksom.
 
Det är ju en bra början när jag nu har tänkt att börja träna själv igen, efter att jag inte har hållit i ett pingisrack på typ 6 år. Det också ganska bra fart på klubben i Trollhättan nu för tiden, så jag kan känna att det ska bli kul att få vara med där. Sen ska jag nog tänka på att ta det jävligt lugnt med detta. Nu börjar jag lugnt och fint. Känner på det och sen får jag se hur det funkar helt enkelt. Jag har inga stora förväntningar eller planer inför mitt pingisspelande. Jag ska tycka att detta är roligt när jag väl är igång och kör. Dessutom ska kroppen "hålla". Annars är det nog bara att sluta spela igen. 
(null)
 
🏓🏓🏓 
 
Jag tänker också på lite resor som jag vill göra i europa. Jag vet inte om det funkar för mig att ge  mig ut redan i år. Jag kanske inte prioriterar det före Stockholm, men känner jag att det funkar så drar jag nog redan i höst eller i vinter. Jag skulle gärna vilja åka tillbaka till Prag igen. Där var jag ju 2018 och jag vet att jag sa till mig själv redan då att jag gärna vill åka tillbaka. 
 
 
Jag har också funderingar på Bryssel, men jag får se vad det finns för möjlighter längre fram i år. Det blir nog inga resor utanför Sverige förrän nästa år. Men jag kan ju i alla fall ha lite tankar nu på denna typen av resor. Jag har även en tanke att åka till Thailand, men blir det av så blir det tidigast nästa år. Där har jag ju förövrigt varit två gånger tidigare. Varför inte köra en tredje gång. Möjligheten finns ju, men inte innan 2024. Jag är inte så säker på att jag bryr mig överhuvudtaget. Jag vill ju mycket annat, men man vet aldrig. Så som jag tänker nu kanske jag inte tänker om några månader. Då kanske man sitter på ett plan till Thailand igen. Även om jag inte planerar för en sådan resa just nu. 
 
 
 Men jag känner mig ju ganska färdigt med Sverige. Jag vill utanför mitt hemlands gränser och jag kan väl börja med europa och sen kör vi asien, om det finns möjlighet. Sen som sagt så kanske jag tänker annorlunda i framtiden. Det kanske blir fler resor i Sverige framöver också. Om jag kommer igång bra  med pingisen nu så vet man ju aldrig vad det kan bli för resor. Fast jag ska vara försiktig när det kommer till pingis och hur mycket jag väljer att hålla på med det. Nu i början ska jag bara ta det jävligt lugnt.🏓
 
Jag kan fixa allt som jag vill göra inom en rimlig framtid. Det tror jag på.  Det viktiga tror jag är att jag har en plan, innan jag väljer att göra någonting. Då brukar saker och ting ordna sig och bli riktigt bra när man väl väljer att göra nånting. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE