Söndag (2023 08 20)

Jag haft haft en kort ledig helg. Ganska trött har jag varit så jag har mest slappat och gjort dom nödvändigaste sakerna. Jag började ju jobba denna veckan och jag tycker det var en lugn första arbetsvecka och det var skönt att det kändes så efter semestern.
 
Konstprojektet har börjat gå bättre igen. Direkt när jag började jobba så fick jag in mer pengar både på konsten och annat. Det kanske automatiskt blir bättre när man får tillbaka mer rutiner än vad man har under en semester. 
 
Jag har nu bokat hotell och köpt en tågbiljett till Stockholm och jag ska upp dit i början av september. Besöket kommer inte riktigt att bli så som jag först ville, men syftet med denna resa är att jag bara ska komma till Stockholm. Jag har ju gjort det lite till en tradition att besöka Stockholm minst en gång per år och jag hittade två dagar i september som jag tycker funkar. Då kör jag på det så att inte riskerar att hela 2023 går förbi utan att jag har besökt Stockholm. Det skulle kännas som att detta året blir lite misslyckat, trots allt annat som jag har fått gjort. Även om jag inte fick till allt med resan som jag ville ha det så tror jag ändå att jag kommer att trivas bra i Stockholm när jag nu snart kommer dit.  
 
 Nästa vecka är det mycket ekonomi som gäller. Jag har väldigt mycket utgifter, men jag har ju sen länge haft en plan med allt och i slutändan är ju tanken att jag ska göra pengar, fortsätta leva gott i nuet och samtidigt skapa möjligheter för framtida drömmar som jag har. Denna månaden är lite klurig och jag vet inte exakt vad jag kommer att kunna göra när räkningar ska ut. Jag väntar framförallt på två fakturor som jag kan välja att betala på lite olika sätt och jag ska försöka tänka och tro nånting om vad som är bäst för mig att göra. Det känns lite obehagligt när allt hela tiden nu handlar om ganska mycket pengar. Samtidigt tycker jag att det är kul att jag kan "bolla" med pengar på det sättet som jag gör. Nästa vecka får jag ju också mer klart för mig vad jag kan göra under resten av året. Jag vill ganska mycket och även om jag kanske inte kan göra allt, så känns det spännande att ändå försöka, och se vilka saker som går att faktiskt göra verklighet inom dom närmaste månaderna. Något mer än sånt som redan nu är planerat ska jag väl kunna fixa innan 2024. Det tror jag på och oavsett hur det blir så tycker jag ändå att jag hittills har haft ett bra 2023. Jag är nöjd redan nu, men ser jag möjligheter att göra mer saker som jag vill göra så är det väl bara att fortsätta. Det viktigaste är ju bara att jag mår bra. Annars spelar ju inget annat någon roll. Det tycker inte jag i alla fall. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE