1 AUGUSTI 🌞🌻🍀

(null)
 
Ny månad och för mig är augusti den sista sommarmånaden. I september börjar hösten och det är nog en årstid som jag gillar minst lika bra som sommaren. 
 
Jag har två veckor kvar av min semester och jag har mycket kvar som jag vill uppleva och göra. Jag vill också förbereda mycket inför Hösten och vintern. Ärligt talat så har det här året fram till att jag gick på semester varit ganska tråkigt. Jag har mest kämpat med allt. Konstprojekt och sparande av pengar. Sådana saker står mig typ upp i halsen nu.  Det har varit skönt att under den senaste tiden släppa lite på allt kämpande. Jag kommer att fortsätta med det under resten av året. Möjligheten finns, även om jag fortfarande kommer att försöka nå alla målsättningar jag har med pengar och annat. 
 
När det gäller konstprojektet så måste jag få in lite mer pengar på dessa månader som är kvar av året, än vad jag har fått in under januari - juli i år. Det kanske inte går, men jag ska verkligen försöka. Även om jag "misslyckas" så kommer jag inte att missa med många hundralappar. Jag ligger precis och det känns ofta som det är lite typiskt mig. 
 
Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med promenadrundor under resten av året. Jag jagar ju steg varje vecka, men det kändes ganska skönt att bara skita i det under den veckan som jag var ute och reste i norra Sverige. Sen har jag ju en tanke på att jag vill börja spela pingis igen, även om det fortfarande är en tanke som jag lite grann smyger med och kanske bara vill vänja mig vid. Jag känner att jag vill ta det jävligt lugnt med att fatta några beslut när det kommer till pingis. Jag har ju lagt ner så mycket tid av mitt liv på det och jag vet hur lätt man kan tröttna om man bara kastar sig in i det utan att veta vad man vill och vad man önskar få ut av det. Det ska ju också funka i med hur jag jobbar och så. Jag har märkt sen jag började köra buss att är det något som är svårt med det jobbet det är att få ihop ett liv där man håller på med så mycket pingis som jag ändå tror att jag  vill göra. Vi får se hur det blir, men det känns som jag snart måste bestämma mig för säsongen drar ju igång på allvar snart och jag vet i alla fall att jag vill vara med från början. Annars tror jag att det lätt  kan bli för tufft för mig. 
 
Jag kommer ofta på mig själv med att vilja för mycket, men samtidigt känner jag att om jag bara får lite saker gjorda av allt jag vill, så blir det lättare att ta tag i mer saker sen som jag vill göra. Jag brukar ändå känna att jag i slutet av december är ganska nöjd med hur mitt år blev. Även om jag kan tycka att jag har misslyckats med många saker dom senaste åren så tror jag att jag innerst inne lätt kan acceptera det, för jag gör ju ändå saker som jag tycker är roligt och mår bra av. Dessutom har jag lärt mig nu att om jag är väl förberedd och inte gör nånting förrän jag har en plan, då brukar det oftast gå bra. Det fick jag i alla fall bekräftat för mig själv när jag var ute på min resa för ca 2 veckor sedan. Så det är nog något som jag ska tänka på framöver när jag vill förverkliga andra drömmar som jag har. 
 
(null)
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE