Jag vill inte vara en blomma som vissnar.

Om jag inte får göra mycket av sånt som jag tycker är kul så skulle jag vissna som en blomma som inte får vatten. 
 
Jag vill följa mina drömmar och mitt samvete. Jag vill ju vara noga med att avgöra vad som är rätt och fel och leva efter det. Sen gör jag inte alltid rätt, men jag kommer aldrig att känna att jag gör något fel om jag försöker förverkliga dom drömmar jag har. Följa mina drömmar och mitt samvete. Dom sakerna är viktiga för mig och kommer alltid att vara. När jag också läser och skriver mycket, då är det nog alla dessa saker som får mig att må bra. 
 
 
Jag gör och säger saker ibland som man kanske inte borde. Jag gör fel som alla andra och ingen är perfekt. Sånt är livet liksom. Samtidigt känner jag att jag inte behöver bry mig. Jag får ofta höra av andra att jag borde göra annorlunda, men i slutändan blir det ju ändå upp till mig själv. Jag lyssnar gärna på personer som jag litar på. Vad är rätt vad är fel? Vem vet egentligen det? Jag är rätt säker på att vissa gör och säger elaka saker till mig för att dom själva inte mår så bra. Jag skiter ju i det. Då mår jag ju också bra. Jag vill förverkliga mina drömmar och göra mycket av sånt som får mig (och även andra) att må bra, men ofta när jag gör allt detta så dyker alltid vissa människor upp som inte gillar mig eller är avundsjuka. Det enda jag tror att dom vill är att jag ska må dåligt, för att dom själva inte mår så bra.
(null)
 
(null)
Undra hur många som kommer att hata på mig för detta publicerade inlägg? Många, några få eller förhoppningsvis inga alls? Bubbel och kvinnonaglar har vissa känt sig kränka av förr och dessa personer känner då ett behov att tala om det för mig. Samtidigt vet jag att många gillar att jag visar sånt här också. Dom tycker väl som jag. Man ska unna sig av livets goda. Det klart att man gillar god champagne och snygga roliga kvinnor. 
 
Detta var en sådan natt där jag och andra mådde bra. Detta var en sådan natt då jag följde mina drömmar. Detta var en sådan natt där jag följde mitt samvete. Det ska ju vara gott och häftigt att leva. Jag vill leva här och nu. Jag tänker inte vänta en minut till, oavsett vad andra människor tycker och säger till mig.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE