Släppa och tänka på annat.

Jag har dom senast dagarna känt mig väldigt glad och nöjd över att denna semester blev väldigt lyckad. Jag har fått gjort väldigt mycket och framförallt så är jag nöjd över att jag lyckades med min lilla dröm om att resa över hela Sverige. Dessutom gick ju allt så bra.
(null)
 
(null)

 
 När jag nu har klarat av det jag ville uppnå så är det en känsla som är svår att beskriva, men det är ju något som jag mår bra av i alla fall. Jag kan ju släppa detta nu och tänka på annat som jag i framtiden vill göra. Tidigare har jag lätt låst mig vid tanken på Sverigeresor och på något sätt har jag blockat andra saker som jag också har velat göra. Nu släpper dom spärrarna också.  Jag inser också att planering och förberedelser är viktiga för mig. Det är något jag tänker köra på i framtiden. Jag vet att jag aldrig hade klarat av dessa resor på det sättet jag gjorde om jag inte hade kollat upp väldigt många saker innan och dessutom hade jag också alternativa lösningar. Typ: Om en sak inte funkar, då gör jag på ett annat sätt istället. Dom alternativa sakerna var också välplanerade och jag tror att jag hade nytta av allting när jag var ute och genomförde resor, förra året och nu under detta årets semester. 
(null)
Jag är också glad över att jag valde att åka lite mer i s.k. mellandagar. Det jag menar med det är att jag lyckades mer eller mindre undvika veckor och dagar där det kanske är någon festival eller andra typer av arrangemang som samlar väldigt mycket folk. Det var skönt att slippa för jag kan tänka mig att det tex hade varit svårt att få tag på en parkering i Östersund om jag hade varit där under Storsjöyran. Jag ville ju heller inte vara i Visby under Almedalsveckan eller medeltidsveckan. Jag var ju där efter Almedalen och före "medeltiden". Jag trivs ju bättre när allt är lite lugnare. På samma sätt tänkte jag när jag var ute och festade i Göteborg förra veckan. Jag valde en dag där jag kände på mig att det blir ganska lugnt. Så blev det ju och jag var nöjd med den kvällen. Man kan säga att jag var ute och firade att jag hade förverkligat min dröm om att få resa runt i Sverige. 
 
Jag är i alla fall som sagt väldigt nöjd att jag lyckades förverkliga min dröm om att: Nå en plats i varje landskap i hela Sverige. Jag har tänkt länge att jag bara ska klara det och den inställning tror jag man måste ha. Sen är ju inte detta något märkvärdigt så. Jag känner ju folk som har varit ute och rest jorden runt ett par varv och kanske tagit en roadtrip genom i europa eller korsat massor av delstater i USA. Folk gör galna och häftiga grejer som är fan så mycket större än sånt som jag väljer att göra, men jag jämför mig inte med andra. Jag "tävlar" bara mot mig själv och jag vill göra mycket av sånt som jag drömmer om och tycker är kul. Detta var en av mina drömmar och jag gjorde det på ett sådant sätt så att jag blev nöjd. Jag mår bra av det och inget annat spelar ju någon roll om man inte skulle må bra. 
(null)
 
 Jag tycker att årets resor i Norrland och resan till Visby var roligare att göra än dom resorna som jag gjorde förra året. 2022 åkte jag buss till Åmål och Uddevalla, körde Vättern runt med bil och tog en bilresa runt i södra Sverige. Jag besökte brorsan i Falkenberg. Det blev några utekvällar i Göteborg. Dessutom besökte jag Karlstad för en utekväll. Det blev en alkoholfri sådan eftersom jag även då körde bil. 
(null)
 
(null) 
(null)
(null)
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Jag var ju också i Stockholm vid 3 olika tillfällen under 2022.  Det är ju en stad som jag trivs väldigt bra i och jag har det lite som tradition att åka dit minst en gång per år. 
(null)
 
(null)
Biopremiär för filmen: SÅ JÄVLA EASY GOING. Februari 2022. Nikki Hanseblad & Melina Paukkonen. 
 
(null)
Sofia Dalén. Våren 2022.
 
(null)
December 2022. 
 
I år har det inte blivit något besök i huvudstaden än, men tanken är att jag ska åka minst en gång mellan månaderna, oktober till december. Jag vill i alla fall göra minst ett besök innan 2024. 
 
Jag är nu en man som har varit över hela Sverige. Sen kan man ju alltid hitta fel i det där och säga att: I Närke stannade jag  bara för att tanka och Småland var jag bara inne i och vände och Lappland körde jag ju mest igenom utan att egentligen uppleva nånting. Jag har ju "bara"varit i Visby och inte på hela Gotland. Jag vet personer som brukar påpeka sådana saker för mig när jag har gjort nånting som jag är stolt över.  Jag skiter väl egentligen i vad dessa ständigt återkommande kommentarer från ungefär samma människor. Jag bestämmer ju själv vad min dröm är och jag genomförde den på det sätt som jag trodde mest på. Jag tycker att jag har varit över hela Sverige och jag har varit i samtliga landskap. Då är det det som gäller. Andra får säga vad dom vill. Vem fan bryr sig?
 
2022📸
 
(null)
(null)
 
(null)
(null)
 
(null)
 
(null)
(null)
 
2023 📸
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
(null)
(null)
 
Nu känns det bra att kunna släppa och sikta in sig på nya mål och drömmar som jag har i livet. Resorna i Sverige och på det sätt som jag ville genomföra  dom är jag färdig med nu. Jag är nöjd och jag förverkligade min dröm. 
 
 
 
 
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE