Tillbaka i vardagen.

Nu är allt som vanligt igen. Efter lite galapremiär och röda mattan i Stockholm så är jag tillbaka i verkligheten. 
 
Igår hade jag en arbetsdag, idag är jag ledig, men sen är det jobb som gäller resten av denna veckan och jag blir inte ledig förrän på tisdag nästa vecka. Det är väl egentligen inte synd om mig får ju ändå ledigt 3 dagar denna veckan. Dessutom var jag ju ledig 3 dagar förra veckan, så nu är det väl dags att jobba på igen. Så får det ju bli, men jag hade önskat att jag hade haft en lite snällare arbetsperiod framför mig. 
 
Denna är riktigt tuff som kommer nu och jag vet ärligt talat inte om jag kommer att kunna genomföra jobbet på något bra sätt som jag i efterhand kommer att känna mig nöjd med. Jag ska göra allt jag kan, men jag lär få bita ihop rätt ordentligt i några dagar från och med imorgon. Öhh... 
 
Promenadrundor och jagandet av steg kör jag ju på med, men denna veckan ska jag nog bara vara nöjd med att jag fixar 90 000 steg. Jag tror det blir för tufft att göra bättre denna veckan, men man vet aldrig med mig. Jag är ju fortfarande med i en stegräknartävling och man vill ju inte halka efter för mycket. Man kanske kör något "varv" extra, när man hela tiden går runt och tänker att varje steg räknas i den tävlingen som jag är med i. Lite vinnarskalle har man ju, även om jag nog har gett upp tanken på att vinna hela skiten. Det blir nog för tufft för mig, även om jag kan se att chansen fortfarande finns. 
 
Konstprojektet har gått så jäkla bra nu ett tag så jag har inte hunnit med att sätta allt på plats och få in pengar. Fördelen är ju att jag ändå får in alla pengar, även om jag tar en paus eller bara skjuter saker och ting på framtiden. Jag förlorar liksom inget om jag bara fixar varje ny grej som kommer upp i min konst på ett halvår. Går det längre än ett halvår innan jag kommer till skott, då förlorar jag pengar, men inte annars. Att jag inte ska hinna med inom ett halvår kan jag nog utesluta. 
 
Det som känns lite tufft är att allt går så fort och nästan för bra. Jag vet hur lätt det kan vara att hela tiden vilja göra mer och slå på för stort bara för att allt går så bra just nu. Där får jag passa mig lite. Jag får tänka på att hålla mig till det jag kan. Då kommer jag att tjäna pengar. Börjar jag göra saker som bara är för stora och för avancerade  inom sånt som jag ser som konst, då kommer nog det mesta av allt jag hittills har gjort bara gå rakt åt helvete.
 
 Jag inser ju att jag inte är någon stor konstnär som kan hur mycket saker som helst. Jag har en grej som funkar nu och jag ska nog vara försiktig med att tro att mycket annat inom allt som jag ser som konst är saker som jag behärskar och kan tjäna pengar på. Jag får ju inte glömma att mycket annat som jag provade innan, gick rakt åt helvete. Av 10 försök med olika konstprojekt så har en grej funkat nu. Jag får bara vara nöjd med allt som det är just nu. "Mycket vill ha mer"... kommer inte att funka. "Less is more"...ska jag nog lära mig istället. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE