Känns bättre nu.

Jag har känt mig lite risig hela denna veckan. Det började väl egentligen förra helgen. Jag kände mig riktigt dålig och sen har jag bara fortsatt och känt mig ganska risig, även om jag jag för varje dag också har mått bättre. 
 
Men jag har länge känt att jag inte orkar greja lika mycket som jag skulle vilja. Vad jag än tar tag i så får jag en känsla av att det bara blir för mycket. Jobbar jag så längtar jag mest hem. När jag är hemma och vill ta tag i något, så känner jag att jag hellre vill gå och lägga mig och sova. 
 
Mycket går annars bra. Jag har under denna månaden tjänat ganska mycket pengar på allt möjligt och saker och ting har nog gått bättre än vad jag först har trott att det ska göra. Jag går mina promenadrundor och även om jag har känt mig lite sjuk och dålig så hade jag nog mått jävligt mycket sämre om jag inte hade varit noga med att ta mig ut på mina rundor. Jag tog en lite paus från promenader i början av denna veckan, men idag (lördag) har jag ändå klarat av att nå det målet jag har med antal steg på en vecka. 
 
Jag får kämpa med mina saker så gott jag kan. Det som känns bra är att ingenting känns så himla viktigt att få gjort. Orkar jag så kör jag på, annars kan jag lätt leva med att jag inte får vissa saker gjorda. Jag måste ju vara rädd om mig om jag känner att kroppen börjar säga ifrån. Det viktigaste för mig är ju alltid att jag mår bra. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE