Det viktigaste är ju att må bra.

Är det något jag har fattat av livet så är det att jag vill må bra. Ingenting annat spelar ju någon som helst roll annars. Det spelar ingen roll  om du har allt och kan unnat dig allt som finns i hela världen, om du inte mår bra. Det enda som är viktigt det att man mår bra.

Jag har känt den senaste tiden att jag mår bättre än någonsin. Jag känner mig trygg i mig själv.  Jag rör mig bra och jag ser till att göra saker och leva mitt liv på ett sådant sätt som får mig att må bra. Mitt ekonomiska läge känns sjukt bra nu. Även om pengar inte är allt så är det ju ändå något man måste ha. Därför är det ju en skön känsla när man känner att man inte bara har så man klarar sig, utan mycket mer än så. 

Jag har också sen länge sagt till mig själv att jag aldrig tänker göra mig beroende av andra människor. Jag tänker alltid leva mitt liv på det sättet som jag vill leva det. Jag tänker aldrig göra saker som jag känner mig pressad till att göra. Jag kommer aldrig att tvinga mig själv att göra något som jag inte vill, bara för att jag ska bli omyckt av någon annan. Jag kommer alltid att se mitt värde. Vad är viktigt för mig. Vad drömmer jag om. Vad tror jag innerst inne på. Jag kommer heller aldrig att mäta mitt värde i en prestation, hur bra jag lyckats med nånting eller hur omtyckt jag är av andra. Jag tror ändå stenhårt på att hälften av allt jag lyckas med är ren tur, och detsamma gäller för alla andra. Jag kommer att göra fel och misslyckas med saker i framtiden, men det betyder ju inte att jag inte kan göra rätt i efterhand. Och även om jag gör fel så är ju jag inte mindre värd för det. Jag behöver inte alltid prestera, lyckas med saker och vara omtyckt av andra för att jag ska må bra. Jag tänker i dom lägena vara stark, se mitt värde och leva mitt liv på alla sätt jag kan för att jag ska må bra. 

 

Ta hand om DIG. Gör saker som DU mår bra av. Det enda vi alla vill är väl att må bra? 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE