SEPTEMBER

Nu är det september och för mig är det höst, även om jag hoppas på en hel del sommarväder i många dagar till. 
  (null)

(null)

(null)

(null)

När jag tittar på hur jag jobbar så är det ju som vanligt ganska mycket jobb. Jag kommer att jobba på så som schemat ser ut. Jag kommer nog inte att söka så mycket ledigt utan jag kör på bara. De kommer dagar längre fram i år där jag tänker att jag verkligen vill vara ledig och då är jag i det läget så nu att jag får spara på den ledigheten jag har, plus att jag måste samla på mig lite mer ledighet.
  (null)

Annars har jag ju under detta året tagit ganska mycket ledig och det har känts bra. Men nu känner jag att jag inte riktigt kan göra så längre. Ibland måste man ju  jobba på också. Sen kan man ta ledig igen.  
 
En grej som jag längtar efter och som  kommer i slutet av denna månaden det är ju Bokmässan. Jag har dom senaste två åren besökt Bokmässan i Göteborg och det ska jag göra i år också. Jag har köpt ett sk seminariekort och detta ger mig möjligheten at uppleva typ allt som erbjuds under dessa 4 dagar. Jag jobbar bara 1 av dom 4 dagarna som Bokmässan håller på. Så det känns bra att jag inte behöver krångla och greja för mycket i år för att kunna besöka Bokmässan. 
 
NÅGRA BILDER FRÅN ÅREN 2017 OCH 2018
 
2017
 
 
2018
 
 









Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE