Bokmässan - Dag 1

Jag har varit på Bokmässan idag. Jag åkte ner till Göteborg i god tid och sen var det bara att gå i på mässan så fort dörrarna öppnades. Det blir lite mysigare att vara på plats den första timmen när det inte alls är så mycket folk som det sen blir bara någon timme senare, och under resten av dagen. 
 
Väldigt mycket folk kom till som sagt och så är det ju alltid på Bokmässan. Man fattar inte hur stor den är förrän man lägger märke till alla människor som springer runt överallt. Det är lite som att vara i en skog. Man ser massor med träd och kanske någon enstaka människa, men på Bokmässan byts  alla träden mot människor och sen kanske man får se något enstaka träd istället. 
 
 
Jag lämnade Bokmässan ca 14:30. Jag var nöjd med alla upplevelser som blev dom som jag från början hade tänkt mig, plus vissa spontana saker som bara händer för att man just befinner sig på Bokmässan. På något sätt känner jag varje år att det är bättre att vara där än att sitta hemma och vara ledsen över att man inte kan åka dit. 
 
Sandra Beijer.
 
Martin Shibbye
 
 
Jag tycker första dagen gick bra, även om jag var VÄLDIGT trött när jag kom hem. Jag tog tåget klockan 15:00 från Göteborg och jag var hemma hos mig klockan 16:00. Det blev sängen direkt och jag har i princip sovit fram till nu. Jag har inte ätit så mycket idag. Det har typ bara blivit någon fralla och en muffins. Jag får väl försöka få i mig något nu och sen blir det väl lite TV innan det är dags att sova igen. Jag är nöjd med denna torsdag och mitt "Bokmässan-häng". Detta är något jag gillar att få uppleva.
 
Jag har fler bilder och mer att säga om Bokmässans första dag, men jag orkar naturligvis inte lägga ut allt just ikväll.  Jag uppdaterar mer imorgon och under helgen. 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE