Hur känner jag mig?

Hej!
 
Jag mår betydligt bättre igen än vad jag gjorde för ett tag sedan. Jag har ju vilat och taggat ner ganska mycket de senaste veckorna. Det känns bara bra. Jag sover ganska mycket. Jag jobbar på och det känns väldigt lugnt. Jag har stannat upp lite med livet och börjat tänka efter mer. Det känns bra. Jag blir inte rastlös eller nånting. Jag mår bara bra över att det har blivit höst. Under många dagar har det varit fint väder och jag gillar höstens fina färger.
 
 
Jag har klippt av mig håret. Då försvann det blonda. Många säger till mig att jag passar bättre i mitt mörka korta hår än det där blonda längre håret. Själv är jag ändå fast i det där tänket att jag trivs bättre med mitt blonda längre hår än detta mörka korta. Jag blir alltid lite förtvivlad när mycket av mitt hår försvinner, men samtidigt är det ju roligt när man får lite bekräftelse på att man är fin i håret. Själv kollar jag mig i spegeln med ett öga. Jag vill ha tillbaka mitt hår... snart växer det ju ut igen.
 
Jag får se om jag blonderar det igen någon gång. Jag kan väl erkänna att nu när så många säger till mig att jag passar bättre i min naturliga hårfärg och med kort hår, så tvekar jag på att ha håret så som jag själv känner att jag helst vill ha det.
 
Snart ska jag tagga till jobbet. Allt med jobbet känns bra. Jag trivs jättebra med att jobba med det schemat jag har. Det är lugnt när man jobbar under kvällen på en vardag...och jag tycker att det är roligt att jobba kvällen och natten på en helgdag. Det är alltid skönt när mycket känns bra på jobbet. Jobbet är ju ändå något som man lägger mycket tid på, flera dagar i veckan, året runt. Jobba och jobba får man göra. Livet måste ju "rulla" på.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE