Gör vad jag ser att jag har.

Då var det måndag igen. Jag har nu under morgonen fått gjort ganska mycket av vardagliga saker. Jag har städat lite och varit handlat. Jag får pulsa lite i snö när jag går ut  nu, men jag hoppas att den försvinner snart igen. Kallt som fan är det också, men man får väl hoppas att det snart blir varnare. Då får gärna bli skitvarmt när snön ligger för då försvinner den kanske ännu snabbare.
 
 
Under kvällen igår fick jag också mycket gjort. Jag hade mycket texter att skriva och det fick jag gjort. Jag hade mcket tvätt, men det gick ju bra med det också. Jag hade ju stopp i hanfatet, men det skitjobbet tog jag tag i så nu är det inget problem heller. Jag bädade med nya lakan i min säng så jag har sovit extra gott under natten. Jag komer inte ens ihåg några mardrömmar.  Med morgonens grejande, plus kvällen igår så har jag nu ordning och reda och ett fint hem som luktar gott. Då trivs man ganska bra. Jag gör vad jag ser att jag har att göra, och jag tar tag i det nu och inte sen. Då går det fort och man får gjort mycket på kort tid.
 
Under veckan ska jag fan få klart med en del saker nu som jag har väntat på ganska länge att jag just ska bli klar med. Målet är att när denna veckan är över är att allt de jag har sagt att jag har på gång som gäller upplevelser och roliga saker jag vill göra ska vara så klart som det bara kan bli. Jag vill efter denna veckan bara sitta lugnt och vänta in tiden för dessa saker som jag nu tänker att jag vill göra  under 2017.
 
 
Ha en bra dag!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE