Söndag

Jag känner mig fortfrande lite sjuk, men det är väldigt mycket bättr nu i alla fall Jag var ute på en långpromenad tidiagre idag. Det belv ca 12 km igen. Skönt med sommarvärme i september.
 
 
 
Jag fick även under denna promenad skrivit mycket på min självbiografi. Jag får ändå inte gjort så mycket som jag skulle vilja för när jag går så långt som 12 km då tar ju batteriet slut på min telefon efter typ 8 km. Det tar ju slut eftersom jag skriver typ hela tiden samtidigt som jag går. Jag har ju liksom ingen möjlighet att ladda min telefon när jag är ute på promenad  så jag får inte gjort  så mycket på min självbiografi som jag egentligen skulle vilja. Men jag känner ändå att jag får gjort en hel del. Och sen är det ju också bra att jag rör mig samtidigt som jag skriver istället för att bara sitta still och skriva. Man får se de som är positivt och skita i att telefonen laddar efter ett tag. Det är ju inget problem så. Jag blir nog klar tids nog med min självbiografi i alla fall.
 
 
På den rundan som jag är ute på ibland över 12 km så är det någon som har satt upp en skylt som varnar för igelkottar. Det sitter en i näreheten av Onsjö  och sen har jag sett en skylt och två klistermärken uppe på Blåsut. Nyfiken som jag är så undrar jag ju vem eller vilka  som har satt upp dessa skyltar och klistermärken. Jag tycker inte att det är fel att man vill göra folk uppmärksamma på att det kan komma igelkottar springades på vägen.
 
 
 
 
Det bästa med att gå denna rundan på 12 km det är när man kommer till toppen på Dalbobron i Vänersborg. Då känner jag alltid att det ska bli skönt att snart få komma hem samtidigt som det känns bra att jag får en ordentligt utförsbacke att promenera nedför. De finns några jobboga backar på denna rundan som jag har gått många gånger. Uppför går dom också. Då blir man bara lite extra glad när man efter dryga milen får en nedförsbacke.
 
 
Nu håller jag på nere i tvättstugan. Imorgon börjar en ny arbetsvecka, men den blir nog riktigt soft. Jag jobbar bara 3 dagar och sen när jag har gjort det så är jag ledig torsdag-söndag. En sådan soft vecka har jag inte haft på länge så det ska bli skönt.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE